AcasăRoxanaBCuvinte din sufletul meuDin plăcere sau din interes?

Din plăcere sau din interes?

Published on

spot_img
te-place

S-a întâmplat vreodată să staţi cu cineva din interes? 

Trăim într-o societate nebună. Nu poţi alege de fiecare dată cu sufletul. E atât de relaxant să ştii că trăieşti decent, să nu te simţi murdar niciodată pentru deciziile tale. Însă lumea în care trăim ne face să mai intrăm şi pe arătură, ca să zic aşa.

Până la aceşti anişori, m-am lovit de fel si fel de situaţii. Acum câţiva ani, am venit în măreaţa capitală cu o mie de gânduri şi de planuri. Printre primele interviuri, s-a aflat cel pentru postul de assist.manager, care s-a dovedit a fi o mare păcăleală. Viitorul meu şef avea nevoie de o assist.personală. Am ales să plec înainte de a mi se face vreo propunere, nu ştiu cât de bine a fost, cert e că n-am avansat foarte mult până în ziua de azi. În schimb, sunt împăcată cu mine însămi.

Cândva, mi s-a întâmplat să ies în oraş cu un tip. Zic tip, dar micuţul de el avea numai 22 de ani, la final de studii, fără job, în concluzie fără bani. Nu sunt o materialistă, iar cei care mă cunosc ştiu asta. Însă, ăsta e modul meu de gândire: dragostea trece, de multe ori, prin stomac. Dacă la început e totul roz şi frumos, mai apoi vor apărea discuţii. 

Am mers cu el la Ramayana, am povestit vrute şi nevrute, a comandat fiecare ce a poftit, de la prajituri până la ceaiuri. Aa, să nu uit, săruta al naibii de bine! Exact tipul de băiat cum îmi place mie, afectuos, tandru, romantic, bla-bla-bla… La final… am împărţit nota de plată.
Paralel, mai exact cu o seară înainte, am ieşit cu un alt tip, de 35 de ani. Nu ma judecaţi, na, ca fată singură, ce poţi să faci când eşti invitată în oraş?! Refuzi unul, doi, trei, dar de plictiseală, accepţi… o cafea.  

Aşaaa… Tipul asta, pe propriile picioare, îmbrăcat bine de tot, cu funcţie, cu maşină (mai mişto decât Loganul meu), m-a dus la o pizzerie. O pizza plina de sos dulce, roşu, care îi mai pica din gură din cand în când şi apoi îşi ţuguia buzele către mine pentru un pupic. Mai, mai să o iau la fugă!

Ce vreau să spun este că am ieşit în continuare cu “ăla mic”. Atât de bine mă simţeam cu el, atât de drag îmi era de el, nu aveam cum să ies cu libidinosul milionar! Şi nu regret, deciziile mele au fost, poate, greşite, în multe momente ale vieţii mele, însă m-au ajutat să păstrez, şi azi, demnitatea, bunătatea şi credinţa. Nu de puţine ori, am avut haos în minte şi în suflet, dar am ştiut să mă „mulez” după oamenii din viaţa mea, indiferent că făceau parte din clasa se sus, de jos sau de la mijloc. 

Ultimele Articole

Ce ochelari mi-am luat cu 3000 RON de la Lensa

Ce ochelari mi-am luat cu 3000 RON de la Lensa, dar și câte perechi,...

SINGLES PARTY: O noapte memorabilă în București

Singles Party, exact așa cum îi spune și numele, este o petrecere concepută pentru...

Cum am petrecut în Tabăra de Lectură de la Sinaia

Încă o Tabără de Lectură specială am avut și la Sinaia, alături de alți...

Books and Wine: O seară de excepție, cu Florin Piersic Jr, Daniel Zărnescu și Marius Neagu

Cea de-a patra ediție a evenimentului Books and Wine, organizată cu succes de iCarte,...

More like this

Ce ochelari mi-am luat cu 3000 RON de la Lensa

Ce ochelari mi-am luat cu 3000 RON de la Lensa, dar și câte perechi,...

SINGLES PARTY: O noapte memorabilă în București

Singles Party, exact așa cum îi spune și numele, este o petrecere concepută pentru...

Miroase a ploaie de toamnă

Miroase a ploaie de toamnă. Când vine octombrie, îmi place să cred că timpul încetinește....
error: Content is protected !!