Acasă Arhiva elefantFEST: Ultima zi de reduceri la cel mai mare Târg de Carte

elefantFEST: Ultima zi de reduceri la cel mai mare Târg de Carte

0
elefantFEST: Ultima zi de reduceri la cel mai mare Târg de Carte

Toamna este plină de reduceri și ne bucurăm când le vedem mai ales la cărți. Astăzi se încheie cel mai mare Târg de Carte, denumit elefantFEST. Reducerile sunt încă destul de mari, vremea taman bună de citit, iar cărțile ne așteaptă, rând pe rând, să intrăm în poveștile lor.

 VEZI AICI CE REDUCERI SUNT LA elefantFEST

Eu tocmai ce am terminat de citit ”O mie nouă sute optzeci și patru” a lui Orwell, pe care am achiziționat-o tot la un târg elefantFest. Astăzi este tot la reducere și vă invit să o luați neapărat, pentru că este o carte de neratat.

COMANDĂ AICI O MIE NOUĂSUTE OPTZECI ȘI PATRU

Dacă ești în pană de idei și nu știi ce să mai citești, aruncă o privire la elefantFest, târgul cu mari reduceri de toamnă. Așteptăm cu nesaț Black Friday, dar până atunci de ce sa nu profităm de reducerile deja existente? Spor la cumpărături! 😛

Articolul precedent Recenzie: „Terapie pe salteaua de pilates” de Emilia Toma
Articolul următor SuperOfertă la mii de cărți! 2+2 a revenit pe Elefant, iar Libris are 82% reducere și cărți cadou!
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!