Acasă RoxanaB Cuvinte din sufletul meu Femeia la 40 de ani: Îl caut pe Făt-Frumos la… Loft!

Femeia la 40 de ani: Îl caut pe Făt-Frumos la… Loft!

0
Femeia la 40 de ani: Îl caut pe Făt-Frumos la… Loft!

Loft! Nu știu ce dracu’ m-a apucat cu ăl Loft, pentru că inculta de mine a auzit de Loft doar pe Facebook. Bănuiesc că e un loc magic, unde toată lumea dorește să ajungă, cum își dorește orice copil să ajungă la Disney :)).

Zilele trecute am primit așa o situație, de genul grup de femei, dar femei, care arată și bine, și mai sunt și bine, din punct de vedere profesional şi financiar, dar care sunt în căutarea prințului, dar nu orice prinț, adică pe acela pe cal alb, dar nu orice cal, trebuie să fie marcă Merțan sau Bemveu alb sau, dacă ai aspirații și mai mari, poate fi vorba și de un Ferrari sau chiar un RollsRoice. Din nou incultă, nu știu prea bine mărcile de mașini, pentru mine au toate aceeași utilitate, deci nu mă obosesc să știu cum se scriu correct :)).

Și cum din nou, nu mă pot abține, vai de mine și de mine, zic să îmi dau frâu personalității răutăcioase din mine.

Renunț la exemple, pentru că, din păcate și la dracu’ le vedem și pe acestea zilnic la TV, supermuierile, deci în traducere liberă, MILF-URILE, care încă își caută iubirea la 40-50n de ani, după a 100-a operație estetică și 300 de ore de sală pe săptămână, care mănâncă toată ziua o frunză, căci, Doamne Sfinte, ăstea au descoperit elixirul tinereții.

Acum stau și mă gândesc, eu am 28, nu am nici măcar cel mai mic stres de măritiș, familie, bla-bla-bla; când o fi să fie, e, dar mă gândesc la doamnele prezentate mai sus… ăstea ce dracului au păzit 40 ani? Mi se pare atât de dificil și obositor ca în fiecare weekend să îți pui tocurile de 15, să îți cauți outfitt-ul cel mai șmecher, coafura și machiajul, în speranța că poate vinerea  sau sâmbăta asta o să îl găsești “pă sufletu’ pereche”!

Cred cu toată ființa mea că, având o situație materială, femeile de genul acesta, poate nici nu își caută iubirea pe acolo, ci doar un pretext pentru care să iasă din casă, după o zi de coafor și mall pentru alegerea ținutei minunate, care să ia glasul oricărei duduie de 25 de ani, că asta e, aia poate încă nu își permite nu știu ce haine și poate cea de care vorbim devine gurul celei din urmă, modelul suprem. Revenind la un articol mai vechi, nu am o problemă cu tipele singure la 40 de ani, dacă asta e ceea ce își doresc, ci am o problemă cu adolescentele ăstea obosite, care au impresia că bărbații sunt niște misogini și imaturi, deși ele nu prea știu ceea ce vor sau nu au găsit complexul ăla de vitamine de care au nevoie, într-un singur bărbat și se obișnuiesc așa, și apoi după o noapte de căutari eșuate stau și plâng online că viața  e nedreaptă,  că “Fetele bune nu are noroc!”, vorba unei tovarășe cunoscute :)).

Dar pe măsură ce scriu, mă gândesc și mai serios :D, încerc să înțeleg cu toți neuronii mei. Femeile acestea nu cumva încearcă să își demonstreze într-un mod hilar, până la urmă, ce femei extraordinare sunt ele și că orice bărbat ar fi meganorocos să le aibă lângă el?! Aşadar, nu știu dacă ele caută iubirea, ci doar un mod finuț prin care să își arate potența materială și bunăstarea psihică dată de lipsa responsabilității unei relații sau a unei căsnicii. Fir-ar să fie, cred că subiectul rămâne temă pentru acasă, chiar și pentru mine! Deși stau și mă gândesc, acestea, așa prețioase si super aranjate, fizic și profesional, aproape cu cojones, oare își plătesc singure consumația sau așteaptă smerite, să le fie plătită, că  doar nu s-au chinuit degeaba toata ziua, nuu?

Rmane enigmă weekendului acesta!

P.S.: Nu mă las nici de-a naiba, în seara asta, fac pe observatorul din umbră, mă duc în oraș, poate am noroc și găsesc răspunsul. Cine mă susține?:)) Glumesc numa’, merg să beau un pahar de vin (plătit de mine :))) și să ascult puțină muzică bună!

Autor: Anonim 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!