Acasă Carti Carti dezvoltare personala Femeile nu sunt superioare, ci sunt egale cu bărbații. Feminismul este grețos

Femeile nu sunt superioare, ci sunt egale cu bărbații. Feminismul este grețos

2
Femeile nu sunt superioare, ci sunt egale cu bărbații. Feminismul este grețos
sursa foto: dastornews.com

Văd foarte des prin media tot felul de femei care ies sau vor să iasă în evidență promovând drepturile femeii și criticând atitudinea anumitor persoane de sex masculin. Am auzit și vedete vorbind despre asta, semn că se poartă să fii feministă, adică prinde la un public larg de tipe care se cred în centrul Universului. Ce ai, dragă?

Femeile nu sunt superioare bărbaților!

Și nici bărbații nu ne sunt superiori. Haideți să încetăm cu mișcarea asta feministă, suntem oameni cu toții și suntem egali în drepturi. Nu trebuie să criticăm sexe, ci trebuie să criticăm caractere. În mod natural nu suntem egali între noi, pentru că, evident, ne naștem extrem de diferiți, însă cu toții avem aceleași drepturi. Nu avem aceleași oportunități în viață, iar educația din școli nu ar trebui să ne uniformizeze în modul în care gândim, ar trebui să ne uniformizeze în sensul cunoașterii regulilor eticii, în sensul în care să nu ajungem să abuzăm.

Ce aveți cu bărbații?

Nu numai femeile sunt victime ale violenței, și bărbații sunt, de cealaltă parte sunt și femei care agresează sau care nu au comportamente potrivite și atunci, lucrurile tind să fie echilibrate de către Univers. De ce nu vorbește nimeni despre bărbații care devin victimele unor femei sau despre drepturile bărbaților? Pentru că femeia, ființa firavă și gingașă, are voie să facă o mulțime de acțiuni fără să suporte efectele, iar bărbatul, grosolan, needucat și care se gândește doar la sex trebuie să fie pus la zid de tot felul de dudui.

Nu plecați urechea la treaba asta. Tipele nu fac decât să profite de un subiect care face bani, se pare, atâta tot, nu le pasă cu adevărat de victimele abuzurilor de tot soiul. Dacă ar fi așa ar vorbi și despre reprezentanții sexului tare, pentru că și ei sunt agresați verbal și psihic, poate chiar și fizic, și poate chiar de femei.

Pe mine nu mă impresionează feministele, ba chiar mă dezgustă! Haideți să nu judecăm după organul genital, ci să alegem caractere potrivite pe care să le ținem în preajma noastră.

2 COMENTARII

  1. Si pe mine ma enerveaza feministele si oamenii care nu inteleg ca sunt lucruri la care barbatii sunt mai potriviti si altele la care femeile sunt mai potrivite. Ma refer aici la lucruri fizice mai mult, pentru ca dpdv mental nu consider ca exista ceva ce un sex poate face, iar celalalt nu 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!