AcasăLifestyleFemeile puternice sperie bărbații! De ce? Pentru că ele au creierul mai...

Femeile puternice sperie bărbații! De ce? Pentru că ele au creierul mai activ decât al lor!

Published on

spot_img

Știu că îmi voi atrage multe antipatii, dacă nu am făcut-o deja, dar o să pot dormi liniștită, îmi asum. Dacă bărbații ar recunoaște că le plac femeile deștepte și puternice, dar intră în fibrilații în interacțiunea directă cu ele, multe dintre problemele relaționale s-ar rezolva. De ce? Pentru că s-ar porni de la momentul zero: „Îmi place că te duce mintea și ești pe picioarele tale, dar mă sperie. Perfect, hai să vedem cum o scoatem la capăt, împreună”.

Nu ar trebui să mai fie o noutate pentru nimeni. Femeia duce mult mai mult și mai multe decât bărbatul. Fie că vorbim despre treburile casnice, fie că vorbim despre atribuțiile profesionale, despre creșterea copiilor, despre întreținerea casei sau depășirea problemlor, oricare ar fi acelea. Este adevărat, lamentarea stă în ADN-ul nostru. Ne plângem că suntem femei, bărbații nu o fac sau o fac mai puțin, dar asta nu înseamnă nimic. Femeia știe și poate să fie mamă, soție, amantă, soră, prietenă, fiică și știe la fel de bine să-și îndeplinească fișa postului la job. O să spuneți, poate, da, dar bărbatul aduce banii în casă. Greșit! De multe ori, femeia câștigă mai mult decât partenerul din dormitor.

Cum spuneam, bărbații sunt fascinați de femeia mișto. Mișto însemnând: feminină, cu atitudine, independentă, cu mulți neuroni în dotare, care să emane putere și autoritate prin toți porii ei și, dacă mai este și sexy, i s-au înmuiat genunchii. Din fericire pentru el, doar pentru moment. Pentru că acest sentiment îl sperie pe masculul feroce. Simte că își pierde din masculinitate, simte că pierde controlul și nu îi place asta. O femeie ca cea descrisă de mine mai sus nu este ușor de controlat, iar bărbații nu sunt încântați de asta. Așa se explică multe dintre cazurile în care, după o seară promițătoare, fascinantă pentru amândoi, el nu mai dă niciun semn sau bate în retragere vizibil. Se teme de femeia puternică pe care ar putea-o avea în dreapta.

O lașitate fără margini, dacă mă întrebați pe mine. Pentru că nu vrei să riști, măcar o dată în viața ta, și să te lași dus de val și de sentimente, ai putea pierde, poate, cea mai frumoasă relație din existența ta.

Dar, lasă, te scot tovarășii la o bere nefiltrată, îți bagă pe gât o „fripturistă” – așa cum le numiți voi, eu doar am citat, și crezi că ai rezolvat problema. Poate, doar pe moment. Tânăra nu e de ajuns pentru drumul tău prin viață.

Ultimele Articole

SINGLES PARTY: O noapte memorabilă în București

Singles Party, exact așa cum îi spune și numele, este o petrecere concepută pentru...

Cum am petrecut în Tabăra de Lectură de la Sinaia

Încă o Tabără de Lectură specială am avut și la Sinaia, alături de alți...

Books and Wine: O seară de excepție, cu Florin Piersic Jr, Daniel Zărnescu și Marius Neagu

Cea de-a patra ediție a evenimentului Books and Wine, organizată cu succes de iCarte,...

Books and Wine: O seară de poveste în București

Books and Wine a avut a III-a ediție și ne-a oferit o seară magică,...

More like this

SINGLES PARTY: O noapte memorabilă în București

Singles Party, exact așa cum îi spune și numele, este o petrecere concepută pentru...

Books and Wine: O seară de excepție, cu Florin Piersic Jr, Daniel Zărnescu și Marius Neagu

Cea de-a patra ediție a evenimentului Books and Wine, organizată cu succes de iCarte,...

”Vrei CARTE? Ai parte!” 2+1 GRATIS pe Libris și Elefant

În sfârșit, cei de la Elefant au revenit cu oferta 2+1 pe care abia...
error: Content is protected !!