Acasă RoxanaB Cuvinte din sufletul meu Fetelor, Sânzienelor… ce se întâmplă în noaptea asta?

Fetelor, Sânzienelor… ce se întâmplă în noaptea asta?

2
Fetelor, Sânzienelor… ce se întâmplă în noaptea asta?
sanzi

Aşa spune tradiţia populară, că în noaptea dintre 23 şi 24 iunie se „deschid” cerurile, fiind o noapte magică, de linişte şi de echilibru, când lumea de dincolo vine în contact cu lumea pămnteană. Se spune că se vor întampla lucruri frumoase. Cei care formează un cuplu îşi declară iubirea (mai ceva decât au făcut-o până acum), iar cei singuri îşi pot găsi jumătatea. Totodată, astăzi este cea mai lungă zi, este ziua Soarelui, minunatul astru luminând cel mai mult bolta cerească!

Se mai spune că, în noaptea de Sânziene, vom intra în lumea magiei, că fiecare dintre noi are puteri de care nu este conştient şi pe care nu le pune în valoare.
Sânzienele apar și dănțuiesc dând prilej de întâlnire tinerilor care se iubesc și-și caută perechea. E o sărbătoare a iubirii,
Fetelor, puneți-vă flori de sânziene sub pernă ca să vă visați alesul! Femei măritate, spălați-vă cu rouă de pe sânziene în zori de zi, ca să fiți mai frumoase şi mai sănătoase! Şi dacă ştiţi, spuneţi-mi şi mie unde găsesc florile astea :).
Articolul precedent 10 lei “analul”!… WTF??!
Articolul următor FABULĂ: Vaca și boul
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!