Acasă RoxanaB Cuvinte din sufletul meu 10 lei “analul”!… WTF??!

10 lei “analul”!… WTF??!

3
10 lei “analul”!… WTF??!
blondes-women-smoking-nature-winter-season-models-cigarettes-hats-fur-coat-fur-hats-girls-smoking-background-573026

Da, aşa mi s-a zis!

Staţi puţin, nu închideţi pagina ca să înţelegeţi despre ce e vorba. 

Am fost în criză de timp săptămâna trecută, astfel că nu am putut ajunge la cosmeticiana mea. Am sunat la un salon aflat la fix două minute de casă şi ia uitaţi discuţie:

Eu: “Bună ziua, spuneţi-mi, vă rog, cât este epilatul inghinal”

Ea: “27 de lei inghinalul şi 10 lei analul”

Na exprimare! Cum să zici anal în pana mea? Se numeşte “interfesier”, blondo! 

M-am dus la epilat că era urgent. Bineînţeles, nu aveam cum să mă abţin să nu-i zic. Acum, nu de alta, dar să ştie şi fata pe viitor. Dacă nu a învăţat-o nimeni, deşi asta mai ţine şi de cultura ta, ca om. Auzi, anal! A început să râdă când i-am spus, a zis că nu i se pare ceva ieşit din comun. Minunat, păi hai că o sun când aud vreo prietenă că doreşte… anal!
Articolul precedent Soareee… yupiii!
Articolul următor Fetelor, Sânzienelor… ce se întâmplă în noaptea asta?
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!