Soareee… yupiii!

2
Soareee… yupiii!
800x0_147040279323d78e42

Mi-am luat vacanţă! Adică, e o mini-vacanţă. Este primul meu weekend şi pentru asta le mulţumesc şefilor că s-au gândit şi la sufleţelul meu (bine, al tuturor, că nu sunt singură în redacţie)! Totul are un preţ, desigur, că doar nu aveam zile libere „din burtă”! Într-una din săptămâni, muncesc şase zile. Dar merită. Cine se bucură acum de vremea frumoasă de afară? Eu şi mulţi alţii! A venit şi timpul meu, pe mine mă îmbrăţişează soarele azi, cu braţele lui înfiorător de puternice! Am dispărut două zile din monotonia din Bucureştiul asfaltat şi prăfuit. N-am reuşit să ajung la mare, dar am venit în Piteşti, mai exact la câţiva kilometri de Piteşti. La Budeasa există două piscine: Shaker şi Mojo. Am ales prima variantă, un mic „colţ de rai”, cum îi ziceam şi înainte. Prietenele mi-au zis că am înnebunit. Sunt atâtea piscine în capitală, iar eu tot aici am venit. Da, dar acasă e acasă, întotdeauna îmi va fi drag aici! Aşa că îmi pun ochelarii, mă întind pe şezlong şi îi zâmbesc soarelui. Mi-am dorit să evadez un pic şi am făcut-o!

Articolul precedent Mare “caracter” Şumudică ăsta!
Articolul următor 10 lei “analul”!… WTF??!
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

2 COMENTARII

  1. heeei cat ma bucur pt tine! si eu sunt indragostita de soare, nu degeaba mi-am luat job la mare. din pacate, cu inotul nu stau chiar asa bine, il astept pe Fat-Frumos sa ma introduca in aceasta arta:)))

  2. nici eu nu inot prea bine, obosesc f repede mai ales, dar imi place, bine eu sunt innebunita dupa sport…du-te la mare, stiu ca sunt salvamari simpatici pe-acolo, chiar daca nu e sa fie jumatatea ta, macar inveti sa inoti 😉

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!