AcasăRoxanaBCuvinte din sufletul meuMare “caracter” Şumudică ăsta!

Mare “caracter” Şumudică ăsta!

Published on

spot_img

sumifonf
De două săptămâni, încerc să-i iau interviu acestui… domn, să zicem (asta pentru că sunt o fată cu prea mult-bun simţ). De câte ori l-am sunat, mi-a zis să revin cu telefonul. Am înţeles din asta că nu vrea să stea de vorbă cu mine (deh! nu sunt pupincuristă, şi nici nu am stat la aceeaşi masă). Ok, nicio supărare, dar cum nu a zis nimic de genul, nici eu nu m-am dat bătută şi am sunat. Iar, şi iar, şi iar…!
În penultima discuţie telefonică, mi-a cerut să nu-i mai vorbesc cu “dumneavoastră” că nu are 80 de ani. Trebuia să ne întâlnim vineri. Îi dau eu un mesaj, asta ca să nu-l sun iar că deja deveneam stresantă de-a dreptul. Nu-mi răspunde, în schimb mă sună.
Citez: “Eu nu dau interviu niciunei televiziuni, niciunui ziar, mai ales doamnelor şi domnişoarelor; am o soţie foarte geloasă, pe care o iubesc”.
Dăăă… am rămas mută pentru câteva secunde. Stai puţin, de unde şi până unde? Mă, nene, ce legătură are nevasta? Am făcut eu vreun avans, i s-a părut cumva că am avut o altă intenţie decât un simplu interviu? Aaa, mă scuzaţi, dacă soţia e geloasă, cu siguranţă are motivele ei, însă nu a nimerit persoana. Cu atât mai mult, cu cât el, marele “şeic”, a intrat într-un neam de piteşteni, iar soacră-sa e moaşa mea. Nu mai zic de faptul că suntem şi vecini (com.Mârghia, jud.Argeş)! Aşa că, dragă domnule Şumudică (na, tot nu vreau să ne tutuim), când vreţi să vă „scoateţi cămaşa” în faţa soţiei, găsiţi alte argumente, nu mă băgaţi pe mine la înaintare, care nu am nicio vină şi nici măcar nu ne-am cunoscut personal! Nu de alta, dar am şi eu familie, rude, apropiaţi care o cunosc pe soacra dumitale şi n-aş vrea să se ducă vorba despre lucruri inexistente şi lipsite de noimă!

Ultimele Articole

RECENZIE O fată pe nume Willow

O fată pe nume Willow este o poveste deosebită și, cel mai important, poate...

Lista mea de cărți de 4500 de euro

Lista mea de cărți de 4500 de euro! Am făcut un video pe YouTube...

Book Club by iCarte, iParte

Am ajuns la Ediția cu nr. XXV la Book Club by iCarte, iParte, de...

BOOKS and WINE by iCarte, iParte

Books and Wine este un concept unic în România, care, la fel ca toate...

More like this

Tabara iCarte, iParte: ZIUA 2 – La pas prin Ferma Cobor

A doua zi din Tabăra iCarte, iParte a fost la pas prin Ferma Cobor....

3 mai 1986. Lecții de viață

Nu pot decât să zic un mare Mulțumesc Vieții. Pentru că, dragă Viață, tot...

Cum te schimbă publicarea unei cărți? Te copleșește succesul? :)

Haideți că tare mă amuză și pe mine a doua întrebare din titlu:). Dar...
error: Content is protected !!