Acasă Descopera Cultura generala Cum îți pot afecta filmele romantice așteptările într-o relație

Cum îți pot afecta filmele romantice așteptările într-o relație

0
Cum îți pot afecta filmele romantice așteptările într-o relație
Sursa foto: ritani.com

Se spune că filmele pot juca sau chiar joacă un rol foarte important în modelarea ideilor și opiniilor. Este adevărat că ne influențează, dar depinde foarte mult genul de film pe care alegem să-l vizionăm.

Când vine vorba de filmele romantice, ele tind să ne influențeze cu siguranță, cel puțin până la o anumită vârstă. Dar treptat, după ce începem să ne confruntăm cu problemele din realitatea reală, ajungem să spunem că viața nu este un film. Iată câteva exemple din filme romantice care afectează percepțiile noastre legate de dragoste:

Dragoste la prima vedere

Eroul din film coboară dintr-o mașină și dintr-odată vede o femeie frumoasă care ajută niște copii orfani aflați la marginea drumului și se îndrăgostește imediat de ea. Doar în filme apar astfel de lucruri. În viața reală, dacă există dragoste la prima vedere, ar putea fi vorba doar de atracție fizică. Relațiile de cuplu nu pot evolua până când nu cunoști în totalitate persoana pe care o vrei alături de tine, iar calitățile pot reprezenta doar un avantaj în formarea lor.

Pot avea pe oricine

Personajele principale masculine întâlnesc multe femei frumoase, dar interesul apare doar pentru una, de care se îndrăgostesc și cu care vor forma un cuplu și, mai târziu, o familie. În viața reală, acest lucru nu este posibil întotdeauna. Nu poți avea mereu ce îți dorești și pe cine dorești!

Toți bărbații au ”pătrățele”

Doar în filme prietenii și, în principal eroul, arată ca un model. Dar și personajele principale feminine arată foarte bine și au corpul perfect. În viața reală, dragostea nu apare când o persoană este frumoasă doar fizic, ci mai mult contează alte aspecte.

Toți bărbații sunt fermecători

În filme, personajele principale sunt concepute astfel încât faptele lor să fie virtuoase, idealiste și nobile. Poate că asemenea bărbați sau femei sunt mai puțini în lumea reală. Prietenul tău poate că nu este fermecător, dar poate să fie cu adevărat îndrăgostit de tine.

Bogăție la orice pas

În majoritatea filmelor romantice eroul este bogat și a studiat într-un colegiu de prestigiu din străinătate. Dar în viața reală, nu toți băieții sunt așa. Poate este mai bine să-ți reduci așteptările în ce privește bogăția.

Cerută în căsătorie într-un loc romantic

Imaginează-ți acest lucru: locația este Paris, iar locul este un restaurant scump. Eroul și eroina termină cumpărăturile și se duc acolo ca să ia cina. Apoi, eroul își surprinde partenera cu un buchet mare de trandafiri roșii și îngenunchează, întrebând-o dacă vrea să fie soția lui! În viața reală, partenerul te poate cere în căsătorie la birou, în sala de sport sau pe terasa casei tale.

Sursa foto: ritani.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!