Acasă RoxanaB Fetele bune sunt deja „luate”!

Fetele bune sunt deja „luate”!

1
Fetele bune sunt deja „luate”!
Sursa foto: wallpaperidol.com

Ei, ce credeam, că doar femeile spun că nu mai există bărbat bun pe lumea asta și că toți sunt ori într-o relație, ori deja căsătoriți? Neah, și bărbații simt același lucru. Asta mi-a zis un tip zilele trecute, și anume că el s-a convins că fetele bune sunt ori măritate, ori într-o relație serioasă. Nu l-am contrazis. Aș fi putut să-i spun că eu știu destul de multe fete din astea bune care sunt încă libere și care gândesc la fel ca el. Poate ăsta e unul dintre motivele pentru care sunt singuri și unii, și ceilalți.

Să fim serioși, nu poți să generalizezi așa. Suntem peste 2,5 milioane de locuitori în București, dintre care mai bine de jumătate suntem femei. Nu-mi spuneți că TOATE și TOȚI s-au „dat” ca pâinea caldă. Sunt convinsă că există cel puțin zece bărbați buni și cel puțin o femeie bună pe care încă nu i-a cunoscut nimeni 😉.

Ce înseamnă, de fapt, bărbat bun și femeie bună?

Persoana cu care rezonezi, așa aș traduce. Când cunoști o femeie/un bărbat care este a/al altcuiva (impropriu spus, căci nimeni nu aparține nimănui), ți se pare că are sute de calități și te întrebi, în sinea ta, de ce acea persoană nu e singură. Te-ai gândit vreodată că, deși pare de nota zece, într-o relație are un alt comportament și s-ar putea să nu-ți mai placă? Eu știu câteva cazuri de cupluri nefericite, deși, în aparență, pare că au totul (sentimental, financiar, profesional etc).

De ce tânjim după femeia altuia sau după bărbatul altuia?

Pentru că, în viața noastră, ceva nu funcționează. Pentru că, uneori, oricât de bună ar fi libertatea, singurătatea își spune cuvântul. Nu poți schimba ceea ce simți, se află în interiorul tău, oricât de mult ți-ai impune să fie altfel. Prin urmare, decât să gândești negativ, ia în calcul ideea că toți avem calități, dar și defecte, totodată. Iar cei pe care îi vezi tu a fi buni s-ar putea să fie departe de acest simplu adjectiv :).

Sursa foto: wallpaperidol.com

Articolul precedent Cum îți pot afecta filmele romantice așteptările într-o relație
Articolul următor Nu te întoarce! Ai mai fost acolo, nu ți-a fost bine…și nici n-o să-ți fie!
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

1 COMENTARIU

  1. Problema pe care o vad eu, este ca exista si fete si baieti foarte buni, singuri deopotriva, pe care nu ai cum sa I gasesti in zona „comerciala”…si chiar daca I ai vedea acolo, I ai confunda cu „multimea”‘… 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!