AcasăFilmeFilmul de weekend: A naibii dragoste

Filmul de weekend: A naibii dragoste

Published on

spot_img

Dar-ar naiba-n tine dragoste, ce te ții mereu numai de mine, tu pentru mine ești o pacoste… Ăă, da, să zic de film mai bine, căci dragostea, a nabii, numai de mine nu se ține :D. Recomand pentru weekend. Râzi, lăcrimezi puțin pe la final (sau nu), te bucuri, te amuzi, te gândești etc. Poți trece printr-o mulțime de stări la filmul ăsta. Cel mai important e că te vei distra. ”A naibii dragoste” este o comedie destul de reușită, cu replici excelente. 

Dacă nu ați mai văzut de ceva vreme o comedie romantică și simțiți că aveți nevoie de una, alegeți ”A naibii dragoste”. Și să dea naiba dacă n-o să vă placă la maximum. Pentru că este o comedie bună, cu replici excelent scrise. Să mă pomeniți și pe mine pe-acolo, că v-am dat un film mișto ;).

În urmă cu 15 ani, Cal o scoate pe Emily la o înghețată, iar de atunci cei doi decid să nu se mai despartă. Se căsătoresc, fac și vreo doi, trei copii, iar totul pare să fie normal, cu o căsnicie aproape reușită. Numai că, după 40 de ani, femeile par să treacă printr-o criză. Așa a fost la Emily, care, într-o seară, pe când lua cina cu soțul ei în oraș, îi spune acestuia că vrea divorțul. Și tot în aceeași seară îi spune că… l-a înșelat.

Ei, iar de aici începe filmul. Cal își strânge lucrurile și se mută singur, ieșind într-un pub din apropiere unde se îmbată seară de seară. Aici apare Jacob, un maestru în arta seducției, un bărbat mișto din multe puncte de vedere (ăă, da, e un personaj din film, să nu ne ducem pe câmpii crezând că ăsta e și prin realitatate :D; zic asta pentru că, efectiv, tipul arată ca decupat din reviste, cu ochi albaștri și pectorali bine lucrați, și, în plus, are umor, stil, atitudine, rafinament, ceea ce rar întâlnești pe meleagurile noastre), ce-l va învăța pe încornorat cum să-și redescopere masculinitatea, cum să cucerească o femeie (zece, douăzeci, mă rog).

”Soția ta te-a înșelat pentru că ai uitat cum e să fii bărbat, soț și probabil amant”.

Lucru deloc ușor cuceritul ăsta, cu atât mai mult cu cât Cal nu a mai ieșit cu o altă femeie în afară de soția lui (mi-ar fi plăcut să văd mai multe detalii, de ce s-a degradat relația celor doi, de exemplu, cum a ajuns ea să-și înșele soțul când, de cele mai multe ori, lucrurile se petrec invers, bărbatul fiind acela care calcă strâmb). Jacob însă nu se lasă și își intră în rol, reînnoindu-i noului său prieten garderoba, ducându-l la hairstylist, dar mai ales învățându-l să vorbească și să se poarte cu o femeie.

În film sunt multe personaje și multe povești. De la fiecare ai ceva de luat și fiecare îți va plăcea. Puștoaica-babysitter în vârstă de 17 ani este îndrăgostită de Cal, iar băiatul lui Cal nutrește o pasiune pentru ea și este prins în dormitor făcând… mă rog, ce fac puștii la 13 ani. Ăă, ok, și bărbații în general :D.

Cel mai mult îmi place, v-ați prins, desigur, de Jacob, acest Don Juan, care își primește și el lecția. Hannah, fata lui Cal și a lui Emily, va reuși să ajungă la inima lui prin naturalețe, amuzament, fără nici un fel de artificii. Ok, povestea lor este clișeistică, însă cei doi joacă atât de bine, personajele sunt atât de credibile încât totul este adorabil.

Gata, nu mai dezvălui nimic. Am spus destul, dar tot nu am cuprins filmul. O să vă placă la nebunie, sunt sigură :).

Unde poate fi văzut filmul

Păi, dacă nu ai fost la cinema în 2011, îl poți vedea acasă, online. Și chiar dacă l-ai văzut acum șapte ani, tot poți să-l vezi, mai ales că nu avem prea des parte de comedii romantice bune (vă aștept cu sugestii de cunoașteți).

Cât a costat bugetul peliculei ”A naibii dragoste”

”A naibii dragoste”, titlu original ”Crazy, stupid, love”, a avut un buget de 50 de milioane de dolari și a fost filmat în Statele Unite ale Americii. Actorii sunt cunoscuți, o Emma Stone, cu aceeași energie debordantă, o Marisa Tomei, care joacă un rol de femeie ușor isterică și nimfonană, Jonah Bobo, puștiul care are toate șansele să ajungă mare și chiar îi prevăd un viitor strălucit în domeniul actoriei, Steve Carell, Ryan Gsoling și Julianne Moore. Timp de 118 minute, vă veți bucura de prezența acestora pe ecran.

Ultimele Articole

RECENZIE O fată pe nume Willow

O fată pe nume Willow este o poveste deosebită și, cel mai important, poate...

Lista mea de cărți de 4500 de euro

Lista mea de cărți de 4500 de euro! Am făcut un video pe YouTube...

Book Club by iCarte, iParte

Am ajuns la Ediția cu nr. XXV la Book Club by iCarte, iParte, de...

BOOKS and WINE by iCarte, iParte

Books and Wine este un concept unic în România, care, la fel ca toate...

More like this

TU Ai văzut serialul ”YOU” de pe Netflix?

TU poate ești un cinefil mai mare decât mine, dar eu rar aleg să...

”Vrei CARTE? Ai parte!” 2+1 GRATIS pe Libris și Elefant

În sfârșit, cei de la Elefant au revenit cu oferta 2+1 pe care abia...

Ce filme și seriale adaptate după cărți vor apărea în 2021

Lupta dintre carte și film continuă! Evident, între cărțille și filmele adaptate... unde părerile...
error: Content is protected !!