Acasă Educatie TEST distractiv de CULTURĂ GENERALĂ: Știu c-ai să faci 10/10!

TEST distractiv de CULTURĂ GENERALĂ: Știu c-ai să faci 10/10!

0
TEST distractiv de CULTURĂ GENERALĂ: Știu c-ai să faci 10/10!

Cum de știu? Pentru că am ales cele mai simple și drăguțe întrebări ;). Azi. Că mâine vin cu vlog ce are ca subiect doar gramatica. Păi, nu merge altfel. Gramatica e baza, nu mă pot dispensa de ea. Deocamdată, haideți să ne jucăm cu testul de mai jos. La finalul lui, veți deține câteva cunoștințe generale în plus față de ce știați. Și e posibil să vă doară nițel capul, așa că o să aveți nevoie de o pălărie/bască/șapcă/căciulă mai mare ;).

Înainte de a începe acest test, vă invit să vă abonați la noul meu canal de YouTube dacă doriți să vedeți clipuri interesante despre gramatică și nu numai.

Buton bun Roxana Branisteanu YouTube

Articolul precedent Filmul de weekend: A naibii dragoste
Articolul următor VLOG: Top 7 greșeli de gramatică pe care le fac românii
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!