Acasă Filme Filmul de weekend: Trei metri deasupra cerului

Filmul de weekend: Trei metri deasupra cerului

0
Filmul de weekend: Trei metri deasupra cerului
timthumb-php


3 Metros Sobre el Cielo”, un film ce ar merge vazut in doi. La mine a mers in trei, la urma urmei, nu trebuie rezumat totul la un bărbat. Asa ca, impreuna cu doua prietene, ne-am facut mult pop-corn cu unt, dupa care ne-am asezat comod in fata televizorului.

Un film extraordinar, l-am adaugat in colectia filmelor preferate. Nu ma refer doar la povestea in sine, cat si la calitatea filmului. Coloana sonora si tehnica de filmare sunt de nota 10. Nu m-am mai uitat de multa vreme la un film in limba spaniola. Recunosc, pana in clasa a 8-a, am urmarit cam toate telenovelele. Un motiv in plus pentru care imi place acest film este, probabil, faptul ca se vorbeste limba spaniola.
Nu-mi place sa zic asta, dar iar m-a tradat sensibilitatea pe care o am. Am plans. O poveste aproape imposibila, o poveste a doi tineri ce fac parte din lumi atat de diferite. Si totusi, dragostea nu are limite…
UPDATE:
Recomand şi partea a doua,„Tengo ganas de ti”. Nu mi se pare la fel de buna ca prima, insa este continuarea povestii si merita vazuta. Am auzit zvonuri cum ca ar aparea şi o a treia parte a filmului, ceea ce nu as vrea sa ratez, avand in vedere ca acolo tinerii se maturizeaza, intra in nebunia care se numeste „casnicie”, iar prioritatile sunt altele, presupunand din asta ca frumosul baiat sarac intelege altfel viata.

 

https://www.youtube.com/watch?v=X_jZHkOYSIg&t=1s

 

Articolul precedent Biblia invingatorului
Articolul următor Am un defect: ma îndrăgostesc repede.
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!