Acasă RoxanaB Cuvinte din sufletul meu Am un defect: ma îndrăgostesc repede.

Am un defect: ma îndrăgostesc repede.

0
Am un defect: ma îndrăgostesc repede.


poze-cu-indragostiti

Sau poate ca exagerez. Cred ca asta e cel mai mic defect pe care il am. Tanjesc dupa dragoste. Si asa am fost de cand ma stiu. La o adica, fiecare tanjeste dupa ceva. In timp ce unii sunt insetati de iubire, altii aspira la bogatie si putere.

Eu vreau dragoste. Asta aduce bogatie in sufletul meu.

La inceput am crezut ca e doar din cauza varstei. Tin minte ca, in liceu, atunci cand mi se cerea prietenia pe Hi5, eram atat de emotionata, asteptam cu nerabdare un mesaj. Emotiile nu mai sunt aceleasi, asta-i clar. Insa de indragostit o fac, de spus te iubesc o spun, nu ma tem de sentimentele mele niciodata. Nici măcar de ale lui. Doar ca emotiile de odinioara au devenit mai echilibrate, prefer sa pastrez misterul acelui inceput al unei noi povesti de dragoste, iar cuvintele magice sa vina mai tarziu.
Am invatat ca dragostea trece prin creier, prin stomac si chiar mai jos de atat…

                           
“…Si-atunci ma apropii de pietre si tac,
 iau cuvintele si le-nec in mare.
 Suier luna si o rasar si o prefac
 intr-o dragoste mare.”

 

Articolul precedent Filmul de weekend: Trei metri deasupra cerului
Articolul următor Copilul din noi
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!