Acasă TOP “God’s Plan”. Cum să donezi un milion de dolari.

“God’s Plan”. Cum să donezi un milion de dolari.

0
“God’s Plan”. Cum să donezi un milion de dolari.

Celebritățile de la Holywood sunt recunoscute prin gesturile lor de a dona bani oamenilor săraci. Una dintre acestea este rapperul Drake. Și cum există mereu cârcotași, știu că aceștia nu se vor abține să nu spună “vai, cât marketing gratuit!”. Corect, dar măcar de ar dona toți bogătașii nu 1.000.000 de dolari, ci 100.000. Hai, fie, 1000 :).

În cel mai recent videoclip al lui, care a avut un buget de 1.000.000 de dolari, Drake a donat toată suma comunității din Miami: burse de 50.000 de dolari unor studenți, donații pentru adăposturile pentru femei, centre pentru tineri, programe after-school, Departamentul de Pompieri sau școli de muzică. Iar restul de bani a mers pentru alimente către familiile din Miami.

Drake nu e printre preferații mei, deși ascult și rap, în diferite ocazii. Nu-mi place stilul lui, pare genul de cocalar român :). Însă nu mă interesează omul, ci gestul. Iar gestul făcut de el este de apreciat.

Articolul precedent De ce HANDMADE nu este ieftin
Articolul următor Cred că te doare și pe tine…, dar nu în același loc
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!