Acasă RoxanaB Cuvinte din sufletul meu Happy Valentine’s Day!

Happy Valentine’s Day!

0
Happy Valentine’s Day!

La mulţi ani celor ce iubesc şi sunt iubiţi! La mulţi ani celor care, deşi sunt singuri,  iubesc viaţa, iar viaţa le oferă, la rândul ei, surprize! La mulţi mie (care fac parte din categoria celor singurei :D)! Azi e ziua mea şi , cum spune Horia Brenciu, “fac ce-mi spune inima”! Azi mi-am dăruit un trandafir roşu de care îmi voi aminti mai târziu (e prima dată când îmi cumpăr singură flori).

Astăzi am făcut un exerciţiu de care mi-era foarte dor. În timpul facultăţii, obişnuiam să analizez oamenii din jurul meu, fără a-i cunoaşte. Pe stradă, în staţie, în autobuz, la şcoală, la bancă, la spital, peste tot pe unde mergeam. Azi am făcut acelaşi exerciţiu pe care îl făceam acum câţiva ani. Am luat troleibuzul pentru a ajunge in Centru şi m-am pus pe treabă… Doi copii frumoşi, fată şi băiat, nu mai mult de 16 ani fiecare, se ţineau în braţe şi se sărutau, râdeau şi povesteau ce vor face după terminarea orelor de şcoală.

Cei mai în vârstă îi priveau cu o privire dojenitoare, dar tinerii parcă nici nu observau. M-am întrebat dacă părinţii lor ştiu de relaţie, dacă sunt de mult împreună şi cât va rezista relaţia lor. Ea e blondă, cu ochi albaştri, un ten deschis, îmi aminteşte de una din fetiţele din desenele animate Sailor Moon, cele pe care le-am urmărit cu mare drag în copilăria mea. El micuţ, slăbuţ, puţin urâţel…dar par a se place foarte mult, îi apreciez pentru că vor să-şi trăiască dragostea de copii.

Două staţii mai încolo, o bătrână cu hainele uşor murdare şi o sacoşă (care a fost cândva albă, dar acum e neagră), ţine un baston şi încearcă să urce şi ea. Nu reuşeşte din cauza bătrâneţii, toţi se uită la ea, abia într-un final cineva îi oferă o mână de ajutor. Mă înduioşează asemenea persoane, îmi pun întrebarea unde o fi familia, dacă nu o avea pe undeva un băiat care să-i poarte de grijă sau o nepoată căreia să-i pese de această bătrână neînsemnată şi străină…

Eh, ar mai fi de povestit, a fost o zi plină, dar ar fi multe pagini de scris, iar timpul şi spaţiul nu-mi permit. Doresc tuturor multă dragoste, iar  toţi îndrăgostiţii să-şi trăiască iubirea aşa cum consideră ei de cuviinţă! Iar dacă nu există nimeni în viaţa voastră, nu vă faceţi griji. Încercaţi să găsiţi dragoste în orice! Şi încercati să ieşiţi din acel tipar, în care toţi se zbuciumă pentru nu ştiu ce cadouri materiale.

Articolul precedent Ruleta – hobby sau viciu?!
Articolul următor Aparenţele înşeală!
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!