Happy Valentine’s Day!

Published on

spot_img

La mulţi ani celor ce iubesc şi sunt iubiţi! La mulţi ani celor care, deşi sunt singuri,  iubesc viaţa, iar viaţa le oferă, la rândul ei, surprize! La mulţi mie (care fac parte din categoria celor singurei :D)! Azi e ziua mea şi , cum spune Horia Brenciu, “fac ce-mi spune inima”! Azi mi-am dăruit un trandafir roşu de care îmi voi aminti mai târziu (e prima dată când îmi cumpăr singură flori).

Astăzi am făcut un exerciţiu de care mi-era foarte dor. În timpul facultăţii, obişnuiam să analizez oamenii din jurul meu, fără a-i cunoaşte. Pe stradă, în staţie, în autobuz, la şcoală, la bancă, la spital, peste tot pe unde mergeam. Azi am făcut acelaşi exerciţiu pe care îl făceam acum câţiva ani. Am luat troleibuzul pentru a ajunge in Centru şi m-am pus pe treabă… Doi copii frumoşi, fată şi băiat, nu mai mult de 16 ani fiecare, se ţineau în braţe şi se sărutau, râdeau şi povesteau ce vor face după terminarea orelor de şcoală.

Cei mai în vârstă îi priveau cu o privire dojenitoare, dar tinerii parcă nici nu observau. M-am întrebat dacă părinţii lor ştiu de relaţie, dacă sunt de mult împreună şi cât va rezista relaţia lor. Ea e blondă, cu ochi albaştri, un ten deschis, îmi aminteşte de una din fetiţele din desenele animate Sailor Moon, cele pe care le-am urmărit cu mare drag în copilăria mea. El micuţ, slăbuţ, puţin urâţel…dar par a se place foarte mult, îi apreciez pentru că vor să-şi trăiască dragostea de copii.

Două staţii mai încolo, o bătrână cu hainele uşor murdare şi o sacoşă (care a fost cândva albă, dar acum e neagră), ţine un baston şi încearcă să urce şi ea. Nu reuşeşte din cauza bătrâneţii, toţi se uită la ea, abia într-un final cineva îi oferă o mână de ajutor. Mă înduioşează asemenea persoane, îmi pun întrebarea unde o fi familia, dacă nu o avea pe undeva un băiat care să-i poarte de grijă sau o nepoată căreia să-i pese de această bătrână neînsemnată şi străină…

Eh, ar mai fi de povestit, a fost o zi plină, dar ar fi multe pagini de scris, iar timpul şi spaţiul nu-mi permit. Doresc tuturor multă dragoste, iar  toţi îndrăgostiţii să-şi trăiască iubirea aşa cum consideră ei de cuviinţă! Iar dacă nu există nimeni în viaţa voastră, nu vă faceţi griji. Încercaţi să găsiţi dragoste în orice! Şi încercati să ieşiţi din acel tipar, în care toţi se zbuciumă pentru nu ştiu ce cadouri materiale.

Ultimele Articole

RECENZIE O fată pe nume Willow

O fată pe nume Willow este o poveste deosebită și, cel mai important, poate...

Lista mea de cărți de 4500 de euro

Lista mea de cărți de 4500 de euro! Am făcut un video pe YouTube...

Book Club by iCarte, iParte

Am ajuns la Ediția cu nr. XXV la Book Club by iCarte, iParte, de...

BOOKS and WINE by iCarte, iParte

Books and Wine este un concept unic în România, care, la fel ca toate...

More like this

Tabara iCarte, iParte: ZIUA 2 – La pas prin Ferma Cobor

A doua zi din Tabăra iCarte, iParte a fost la pas prin Ferma Cobor....

3 mai 1986. Lecții de viață

Nu pot decât să zic un mare Mulțumesc Vieții. Pentru că, dragă Viață, tot...

Cum te schimbă publicarea unei cărți? Te copleșește succesul? :)

Haideți că tare mă amuză și pe mine a doua întrebare din titlu:). Dar...
error: Content is protected !!