Acasă RoxanaB Cuvinte din sufletul meu Aparenţele înşeală!

Aparenţele înşeală!

3
Aparenţele înşeală!

Te-am zărit într-o dimineaţă, staţia de metrou Lujerului…
Nu ai mai mult de 28 de ani (arăţi cam de 24, dar după privire şi atitudine 28). Nu foarte înalt, păr negru, ochi căprui (deşi este o culoare banală, ochii tăi au o strălucire cum nu mi-e dat să văd zilnic). O privire tare dulce, dar serioasă în acelaşi timp.
Privirile noastre s-au întâlnit de mai multe ori. Chiar mă întrebam dacă îmi vei cere numărul de telefon. În general, îmi dau cu greu numărul şi nu oricui. Dar pe tine nu te-aş fi refuzat nici dacă m-ai fi invitat la o cafea. Aş fi lăsat tot ce aveam de făcut…
Îţi sună telefonul. Din discuţie înţeleg că trebuie să ajungi pe Calea Victoriei. Super, exact ca mine!
S-a eliberat un loc. Eu mă gândeam „ce păcat că  nu s-au eliberat două, să ne aşezăm împreună”.
Dar… voila! M-ai trezit la realitate. Tu, ca un „cavaler” ce eşti, te-ai aşezat pe scaunul liber… Poţi să-mi oferi şi luna de pe cer! Nu te mai plac! Gestul acesta a spus totul despre tine…!
Articolul precedent Happy Valentine’s Day!
Articolul următor Ce-o fi cu mine?!
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!