Acasă Carti Carti dezvoltare personala Iată ce poți face pentru a avea o relație frumoasă cu șeful tău

Iată ce poți face pentru a avea o relație frumoasă cu șeful tău

0
Iată ce poți face pentru a avea o relație frumoasă cu șeful tău
sursa foto: assets3.bigthink.com

Am întâlnit foarte des oameni care se plâng de relațiile pe care le au cu șefii lor și m-am gândit că ar fi potrivit să dezvolt subiectul acesta, legat de șefi, pentru că ei fac parte din viețile noastre, ale tuturor. Și să știi, până și șeful are șef. Asta e ca treaba aia cu orice naș îți are nașul.

Nu am o experiență prea bogată în ceea ce privește chestiunea cu locurile de muncă, însă sunt un foarte mare fan al observațiilor asupra altor oameni, care îmi oferă tot soiul de informații de acest gen. Astfel că am auzit de foarte multe ori oameni plângându-se că le este frică de șefi, sau nu îi plac deloc ori chiar s-a mers mai departe și oamenii au renunțat la locurile lor de muncă pentru că cei care îi controlau erau prea duri sau prea inumani.

Situația mea

Eu nu știu cum e cu treaba asta pentru că șeful meu este un vechi prieten al meu, și chiar dacă nu ar fi fost un vechi prieten aș fi încercat să-mi fac un nou prieten, pentru că, fiind atât de mult în preajma lui, nu trebuie să păstrezi o relație rece care să îți afecteze atât viața profesională, cât și pe cea personală. De foarte multe ori se întâmplă să ne ducem acasă, de la muncă cu tot felul de probleme pe care le lăsăm să ne afecteze în plan personal.

Crezi că ai și tu o vină?

Nu este numai vina șefilor că sunt duri sau nesuferiți, poate este și vina ta. Te-ai întrebat asta vreodată? Eu spun că o persoană care împarte zâmbete și este pozitivă, va atrage, conform legilor naturii, tot astfel de comportamente. Desigur, trebuie să îți faci treaba cu dedicare și cu mare seriozitate. Toate aceste lucruri te vor ajuta, cu siguranță, să ai un mai mare confort psihic la locul de muncă. Haideți să lăsăm încruntarea la o parte și să învățăm să oferim fericire și zâmbete tuturor celor din jurul nostru, fie ei și niște șefi ursuzi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!