AcasăRoxanaBCuvinte din sufletul meuAm împodobit bradul în ghiveci chiar în dormitor

Am împodobit bradul în ghiveci chiar în dormitor

Published on

spot_img

Poate că este devreme, însă eu deja am împodobit bradul de Crăciun. Până anul acesta am tot împodobit o mogâldeață mică artificială pe care o aveam de mai mulți ani pe acasă. Ei bine, da! Despre pomul de Crăciun am să scriu astăzi și am să o fac cu foc pentru că eu sunt veșnic îndrăgostită de sclipirea ce o aduce luna decembrie în casele noastre.

Este primul an în care am brad natural de Crăciun de când mă știu eu mai măricică. Atunci când eram mică, adică foarte mică, părinții îmi luau mereu brad natural, dar era… nu știu, avea crengile rare, nu era ca brazii din desene pe care îi vedeam eu și pe care îmi doream să îi admir în ziua de Crăciun. Mă mulțumeam cu aceia, n-aveam ce face, care, desigur, erau împodobiți în foarte multe culori, fiind că așa îmi plăcea. Au trecut mulți ani de atunci și mi-am dorit din ce mai tare să am un brad care să arate mișto și să fie asortat, dar mai ales să fie ca aceia din visurile copilăriei mele, să miroase și să mă introducă în atmosfera aia de sărbătoare sfântă.

Ieri mi-am împodobit un brad natural, în ghiveci, care miroase splendid, și la care ador să mă gândesc. Am ales să îl fac în două culori clasice pentru un brad: roșu și auriu. Nu m-am putut abține să nu pun mai mult auriu decât roșu. Îl țin în camera în care dorm și îmi petrec mult timp pentru că îmi dă o stare foarte bună. l-am cam subestimat când l-am cumpărat, văzându-l mai mic decât era de fapt, așa că nu au ajuns decorațiunile pe care le-am cumpărat.

O să mai merg zilele următoare să mai cumpăr. Eu sunt o persoană din aia care ar investi mult în chestii de genul și chiar o face. Tot ce-i mai bun pentru bradul meu. Sper doar, ca până după anul nou, să fie încă în viață ca să îl pot planta, pentru că, din păcate, stând într-un dormitor nu pre are șanse. Nu îmi împodobesc doar bradul de crăciun, ci întreaga locuință pentru că efectiv, pentru mine asta înseamnă sărbătoare. Așa am plecat cu pasiunea asta din copilărie. Sper să fie zăpadă în perioada Crăciunului pentru ca toate să fie perfecte, așa cum doar în povești am văzut.

Ultimele Articole

RECENZIE O fată pe nume Willow

O fată pe nume Willow este o poveste deosebită și, cel mai important, poate...

Lista mea de cărți de 4500 de euro

Lista mea de cărți de 4500 de euro! Am făcut un video pe YouTube...

Book Club by iCarte, iParte

Am ajuns la Ediția cu nr. XXV la Book Club by iCarte, iParte, de...

BOOKS and WINE by iCarte, iParte

Books and Wine este un concept unic în România, care, la fel ca toate...

More like this

Tabara iCarte, iParte ZIUA 3 – Satul Cobor

Iată-ne ajunși în ultima zi din Tabăra iCarte, cea în care ne-am împărțit între...

Tabara iCarte, iParte: ZIUA 2 – La pas prin Ferma Cobor

A doua zi din Tabăra iCarte, iParte a fost la pas prin Ferma Cobor....

3 mai 1986. Lecții de viață

Nu pot decât să zic un mare Mulțumesc Vieții. Pentru că, dragă Viață, tot...
error: Content is protected !!