Acasă RoxanaB Cuvinte din sufletul meu Publicitate. Videochat. Câți bani vrei, „doamna Roxana?”

Publicitate. Videochat. Câți bani vrei, „doamna Roxana?”

0
Publicitate. Videochat. Câți bani vrei, „doamna Roxana?”

Bună ziua, doamna Roxana,

Vă scriu acest mail în vederea unei posibile colaborări. Suntem o companie internațională, ce-și are sediul în afară, și care găzduiește mai bine de 50 de studiouri numai în București.

Ne interesează publicarea unor advertoriale pe site-ul dvs, cât și reclamă. Ne gândeam la un baner, potrivite dimensiunilor spațiului publicitar pe care îl aveți disponibil. În ceea ce privește publicarea articolelor, vor fi câteva cuvinte-cheie pe care vom dori să le introduceți.

Așteptam cu interes răspunsul dvs.

O seară cât mai frumoasă,
Echipa „XXX”.

Știți care este motivul pentru care am pus acest text peste care am dat într-unul dintre mailurile primite zilele trecute? 🙂

…Ca să vă arăt că am spațiu pentru publicitate. Doar că nu mi-l dau pe videochat :). Deși, zău, tot un ban cinstit ar fi și d-acolo. Dar vreau și eu un nume de restaurant, de sală, de ceva hand-made, d-astea, știți voi 😉.

 

Articolul precedent Cover story: A-ţi păsa şi a comunica. Aşa văd eu iubirea.
Articolul următor Am împodobit bradul în ghiveci chiar în dormitor
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!