Impresii dupa meci

0
Impresii dupa meci

N-am jucat fotbal niciodata, singurul sport practicat in copilarie a fost handbalul. Insa fotbalul a fost si va ramane sportul rege. Obisnuiesc sa merg la meciurile in care joaca Steaua si, desigur, nationala.

Vineri, pe stadionul din Stefan cel Mare, a avut loc un meci cu totul si cu totul special. Desi a fost o vremeie ploioasa, mare mi-a fost bucuria sa vad cum fotbalisti din “Generatia de aur” s-au reintalnit pe teren, unde au jucat impotriva unei echipe formate din jurnalisti si parlamentari. Hagi, Belodedici, Prodan, Moldovan, Vladoiu si altii s-au reunit dupa multi ani.

Golgheterii Vladoiu si Modovan nu s-au dezmintit si au perforat de patru ori poarta adversarilor. Victoria a fost a celor din “Generatia de aur”, care au invins cu un scor de 4-1.
Atmosfera a fost una de vis, cu emotiile copiilor veniti pentru a face galerie. La final, unul dintre copilasi, cu ochi de un albastru incredibil, a fost complimentat de Gica Hagi, pentru o asa culoare: “Pesemne ca sunt identici cu ai mamei tale”, a spus acesta. Ce dragut, asa-i? 🙂

Articolul precedent Arde ceva?!
Articolul următor PE SCURT: Te iubesc…
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!