N-am jucat fotbal niciodata, singurul sport practicat in copilarie a fost handbalul. Insa fotbalul a fost si va ramane sportul rege. Obisnuiesc sa merg la meciurile in care joaca Steaua si, desigur, nationala.

Vineri, pe stadionul din Stefan cel Mare, a avut loc un meci cu totul si cu totul special. Desi a fost o vremeie ploioasa, mare mi-a fost bucuria sa vad cum fotbalisti din “Generatia de aur” s-au reintalnit pe teren, unde au jucat impotriva unei echipe formate din jurnalisti si parlamentari. Hagi, Belodedici, Prodan, Moldovan, Vladoiu si altii s-au reunit dupa multi ani.

Golgheterii Vladoiu si Modovan nu s-au dezmintit si au perforat de patru ori poarta adversarilor. Victoria a fost a celor din “Generatia de aur”, care au invins cu un scor de 4-1.
Atmosfera a fost una de vis, cu emotiile copiilor veniti pentru a face galerie. La final, unul dintre copilasi, cu ochi de un albastru incredibil, a fost complimentat de Gica Hagi, pentru o asa culoare: “Pesemne ca sunt identici cu ai mamei tale”, a spus acesta. Ce dragut, asa-i? 🙂

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ