Roxana Branisteanu
Roxana Branisteanu

Libris și Elefant se întrec în oferte și în acest weekend, iar această competiție nu poate avea decât un singur câștigător: cititorul!

Libris ne propune celebra ofertă 2+1 GRATIS la toate cărțile care aparțin de editura LITERA, în timp ce Elefant vine cu reduceri majore, de până la 70%, la toate cărțile din ofertă, prin Black Friday-ul American. Ambele oferte sunt valabile doar în acest weekend.

 VEZI AICI CĂRȚILE LA REDUCERE PE LIBRIS 

 VEZI AICI CĂRȚILE LA REDUCERE PE ELEFANT 

libris.ro

elefant.ro

Spor la cumpărături!

Roxana B
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here