Acasă Frumusete Cosmetica Include maioneza în rutina de îngrijire

Include maioneza în rutina de îngrijire

0
Include maioneza în rutina de îngrijire
Sursa foto: livestrong.com

Maioneza nu trebuie să facă parte din alimentația zilnică, mai ales dacă ai un stil de viață sănătos. În schimb, o poți folosi pe corp, mai exact pe piele, păr și unghii.

Iată care sunt beneficiile pe care le are maioneza asupra frumuseții:

Hidratează pielea

Preparată din ou și ulei, maioneza este un foarte bun hidratant. În plus, îndepărtează celulele moarte ale pielii. Aplică maioneză pe fața curată, las-o să acționeze 15 minute și apoi clătește cu apă călduță. Repetă tratamentul o dată la două săptămâni.

Combate părul uscat și fragil

Îi poți reda frumusețea părului cu ajutorul maionezei, deoarece ajută la menținerea hidratării în celulele de păr uscate. Masca cu maioneză este recomandată persoanelor care au părul uscat șu lipsit de vitalitate.

Calmează pielea inflamată

În cazuri de inflamare a pielii, maioneza oferă calmare și efect de răcorire în timp ce reduce roșeața. Aplică maioneză pe pielea uscată și inflamată. Las-o să acționeze cinci minute, după care îndepărteaz-o, clătind cu apă călduță.

Îndepărtează celulele moarte

Poți elimina celulele moarte ale pielii cu maioneză. Spală-te pe față cu lapte, șterge-te și apoi aplică maioneză direct pe piele. Las-o să acționeze 15 minute, după care clătește cu apă călduță. Pielea va deveni catifelată și plăcută la atingere.

Întărește unghiile

Maioneza conține grăsimi care ajută la întărirea cuticulelor prin hrănirea acestora. Masează unghiile cu maioneză, las-o să acționeze 2-3 minute, după care clăteșete-le cu apă călduță. Acesta este unul dintre beneficiile de top ale maionezei.

Hidratează pielea coatelor și a genunchilor

Poți hidrata pielea dură a coatelor și genunchilor cu o lingură de maioneză. Aplic-o direct pe zona afectată de zgârieturi sau eczeme, las-o să acționeze 15-20 de minute, după care intri la duș. Grăsimile și uleiurile din maioneză vor ajuta la înmuierea pielii din aceste zone.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!