AcasăRoxanaBCuvinte din sufletul meuIubirea pare frumoasă în pozele de pe Facebook, iar familia, un rai...

Iubirea pare frumoasă în pozele de pe Facebook, iar familia, un rai photoshopat…

Published on

spot_img

 

De câteva luni încoace, nu este sâmbătă și duminică, în care să nu mă trezesc asaltată cu pozele de la nunți și botezuri, aproape că sunt pe punctul de a-mi închide contul în care îmi postez unele poze, pentru a le păstra ca amintiri și locul unde aflu ce se întâmplă cu lumea din jur. Asta e, nu prea deschid TV-ul, nu îl mai suport și, când îl deschid, o fac doar pentru a adormi cu muzică.

Ceea ce mi se pare tare suspect este că lumea este minunat de fericită, parcă toți ne-am dori să ne căsătorim când vedem albumele de nuntă și toți ne-am dori să facem o echipă de fotbal (11 copii plus reserve 🙂 ), să avem copiii drăgălași din pozele făcute de un pro, dar dincolo de asta, nu știu, parcă cineva acolo strigă cu putere: „ajutor, nu sunt fericit/ă, nu sunt pe deplin mulțumit/ă de viața asta!”.

Știu, îmi vor sări în cap multe mămici și mulți tătici și cupluri proaspăt căsătorite, stai, cine a scris asta este un om iresponsabil sau poate, de ce nu, mai sunt mulți alții ca mine care au aceeași părere. Nu cred că toată lumea este în situația asta, am întâlnit și oameni fericiți, dar aceia au știut cum să aleagă, fără teamă.

De ce am ajuns la concluzia asta, poate va suna ciudat, dar cred că atunci când ești mulțumit de viața ta, de familia și alegerile tale, nu insiști să postezi la fiecare minut, pentru că nu ai nevoie să arăți și să primești comfirmarea că ai ales cum ți-a dictat inimioara. Eu asta cred, e un amalgam de emoții pe care le vrei pentru tine, pentru că tu și persoana ta, omul tău de bază, voi le-ați îndeplinit și doar voi le meritați!

Explicația este că am întâlnit foarte multe persoane, în ultima vreme, care, pur și simplu, au fost presate de societate și  familie, să facă MARELE PAS care, din punctul meu de vedere (repet, doar al meu), îl faci abia după ce ai acumulat niște experiențe atât plăcute, cât și neplăcute, când ți-ai trăit toate nebuniile, și să fim sinceri, nimeni nu ar vrea să se trezească la 35 ani, într-o mașină drăguță, la semafor și să își dea seama că are o viață “minunată”, dar nu a vazut un apus pe plajă sau nu a sărutat un străin la prima vedere sau mai știu eu ce emoții „adolescentine”. Mai este și categoria copy-paste, preferata mea, decât să rămân singura/singurul din grup altfel, mai bine dau copy-paste. Şi se trezeşte mai târziu că primește un mare ERROR!

Cum spuneam, oamenii de care vorbeam mai sus, fie au trecut la 24 de ani printr-un divorț, fie se află în căsnicii unde nu mai există iubire și pasiune sau pur și simplu au ales siguranța, deși pe interior sunt pustiiți, pentru că a fost mai comod să aleagă un drum sigur cu persoana de lângă, deși nu o iubesc, doar de teama unui nou început.

Așa că, sincer, dragilor, nu îmi dau seama cum vă simțiți voi, dar măcar se vede frumos din exterior, așa-i? 😉

Autor… ANONIM 🙂

Ultimele Articole

SINGLES PARTY: O noapte memorabilă în București

Singles Party, exact așa cum îi spune și numele, este o petrecere concepută pentru...

Cum am petrecut în Tabăra de Lectură de la Sinaia

Încă o Tabără de Lectură specială am avut și la Sinaia, alături de alți...

Books and Wine: O seară de excepție, cu Florin Piersic Jr, Daniel Zărnescu și Marius Neagu

Cea de-a patra ediție a evenimentului Books and Wine, organizată cu succes de iCarte,...

Books and Wine: O seară de poveste în București

Books and Wine a avut a III-a ediție și ne-a oferit o seară magică,...

More like this

SINGLES PARTY: O noapte memorabilă în București

Singles Party, exact așa cum îi spune și numele, este o petrecere concepută pentru...

Books and Wine: O seară de excepție, cu Florin Piersic Jr, Daniel Zărnescu și Marius Neagu

Cea de-a patra ediție a evenimentului Books and Wine, organizată cu succes de iCarte,...

Miroase a ploaie de toamnă

Miroase a ploaie de toamnă. Când vine octombrie, îmi place să cred că timpul încetinește....
error: Content is protected !!