AcasăRoxanaBCuvinte din sufletul meuIubirea pare frumoasă în pozele de pe Facebook, iar familia, un rai...

Iubirea pare frumoasă în pozele de pe Facebook, iar familia, un rai photoshopat…

Published on

spot_img

 

De câteva luni încoace, nu este sâmbătă și duminică, în care să nu mă trezesc asaltată cu pozele de la nunți și botezuri, aproape că sunt pe punctul de a-mi închide contul în care îmi postez unele poze, pentru a le păstra ca amintiri și locul unde aflu ce se întâmplă cu lumea din jur. Asta e, nu prea deschid TV-ul, nu îl mai suport și, când îl deschid, o fac doar pentru a adormi cu muzică.

Ceea ce mi se pare tare suspect este că lumea este minunat de fericită, parcă toți ne-am dori să ne căsătorim când vedem albumele de nuntă și toți ne-am dori să facem o echipă de fotbal (11 copii plus reserve 🙂 ), să avem copiii drăgălași din pozele făcute de un pro, dar dincolo de asta, nu știu, parcă cineva acolo strigă cu putere: „ajutor, nu sunt fericit/ă, nu sunt pe deplin mulțumit/ă de viața asta!”.

Știu, îmi vor sări în cap multe mămici și mulți tătici și cupluri proaspăt căsătorite, stai, cine a scris asta este un om iresponsabil sau poate, de ce nu, mai sunt mulți alții ca mine care au aceeași părere. Nu cred că toată lumea este în situația asta, am întâlnit și oameni fericiți, dar aceia au știut cum să aleagă, fără teamă.

De ce am ajuns la concluzia asta, poate va suna ciudat, dar cred că atunci când ești mulțumit de viața ta, de familia și alegerile tale, nu insiști să postezi la fiecare minut, pentru că nu ai nevoie să arăți și să primești comfirmarea că ai ales cum ți-a dictat inimioara. Eu asta cred, e un amalgam de emoții pe care le vrei pentru tine, pentru că tu și persoana ta, omul tău de bază, voi le-ați îndeplinit și doar voi le meritați!

Explicația este că am întâlnit foarte multe persoane, în ultima vreme, care, pur și simplu, au fost presate de societate și  familie, să facă MARELE PAS care, din punctul meu de vedere (repet, doar al meu), îl faci abia după ce ai acumulat niște experiențe atât plăcute, cât și neplăcute, când ți-ai trăit toate nebuniile, și să fim sinceri, nimeni nu ar vrea să se trezească la 35 ani, într-o mașină drăguță, la semafor și să își dea seama că are o viață “minunată”, dar nu a vazut un apus pe plajă sau nu a sărutat un străin la prima vedere sau mai știu eu ce emoții „adolescentine”. Mai este și categoria copy-paste, preferata mea, decât să rămân singura/singurul din grup altfel, mai bine dau copy-paste. Şi se trezeşte mai târziu că primește un mare ERROR!

Cum spuneam, oamenii de care vorbeam mai sus, fie au trecut la 24 de ani printr-un divorț, fie se află în căsnicii unde nu mai există iubire și pasiune sau pur și simplu au ales siguranța, deși pe interior sunt pustiiți, pentru că a fost mai comod să aleagă un drum sigur cu persoana de lângă, deși nu o iubesc, doar de teama unui nou început.

Așa că, sincer, dragilor, nu îmi dau seama cum vă simțiți voi, dar măcar se vede frumos din exterior, așa-i? 😉

Autor… ANONIM 🙂

Ultimele Articole

RECENZIE O fată pe nume Willow

O fată pe nume Willow este o poveste deosebită și, cel mai important, poate...

Lista mea de cărți de 4500 de euro

Lista mea de cărți de 4500 de euro! Am făcut un video pe YouTube...

Book Club by iCarte, iParte

Am ajuns la Ediția cu nr. XXV la Book Club by iCarte, iParte, de...

BOOKS and WINE by iCarte, iParte

Books and Wine este un concept unic în România, care, la fel ca toate...

More like this

Tabara iCarte, iParte: ZIUA 2 – La pas prin Ferma Cobor

A doua zi din Tabăra iCarte, iParte a fost la pas prin Ferma Cobor....

3 mai 1986. Lecții de viață

Nu pot decât să zic un mare Mulțumesc Vieții. Pentru că, dragă Viață, tot...

”Vrei CARTE? Ai parte!” 2+1 GRATIS pe Libris și Elefant

În sfârșit, cei de la Elefant au revenit cu oferta 2+1 pe care abia...
error: Content is protected !!