Acasă RoxanaB Cuvinte din sufletul meu La mare…depărtare

La mare…depărtare

5
La mare…depărtare
vila-eforie-sud
… sau nu prea. Azi am fost într-o stare extraordinar de bună. Deși am muncit 12 ore, m-am amuzat din toate nimicurile și am râs din toate nimicurile pentru a trece timpul mai repede. Asta pentru că urăsc să stau cu ochii pe ceas când sunt la serviciu. Mereu mi-am dorit să vin la job de drag pentru că-mi place ceea ce fac.
Starea mea s-a schimbat pe seară. Îmi propusesm ca, în acest weekend, să merg la mare. Fir-ar ei să fie de bani! De ce nu mi-or ajunge niciodată? Azi am luat salariul dar s-a dus într-o clipită. Facturi, sală, benzină (wow, încă reușesc să mai merg cu mașina la muncă!), mâncare… Și iar ajung la vorba prietenei care mă cheamă în străinătate. Salariu mai bun, trai mai simplu (să zicem). Da mă, dar eu aleg aici la ”Românica”, îmi place să mă chinui, să dau la o parte fărâmiturile și să iau grosul :).
Asta e, nu cred că reușesc să ajung la mare vara asta. Acum dau vina pe bani, dar de fapt, nici timp prea mult nu am. Mă conformez. Dar ce mă enervează și ăștia care postează pe Facebook toate plajele din Mamaia pe unde ajung ei! Nu zic, pun și eu o poză-două, dar nu zece la fiecare restaurant în care mănînc și cu fiecare șezlong pe care mă bronzez. Okaaay, las’ că ”rup” eu piscinele din București, măcar atât să-mi permit, dă-o încolo de treabă! Inspir, expir și….aștept sfârșitul de săptămînă…”
Articolul precedent Viaţa pe un peron
Articolul următor Contează vârsta?
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

5 COMENTARII

  1. Am stat o groaza de ani acolo. si plaja nu ma fascineaza. nu in sensul de a ma perpeli la soare. e frumos sa te plimbi pe ea de dimineata (la 6-7 cand nu e nimeni) sau seara pe inserat (:P) dar de unul sigur sa ma plimb asa „artistic” pe plaja nu imi vine sa o fac. prefer sa ma plimb singur prin oras (prin orice oras de fapt) si sa ma duc din loc in loc (adica sa am o destinatie). Si asa in astea 2 zile m-am plimbat pe la toate trei mall-urile in Cta (vazut filme, magazine, plimbat de colo colo).

  2. Ce sa zic?! Ai un job tare…interesant, de-ti permite sa atatea plimbari 😉
    mie da, imi place sa ma plmib de una singura pe malul marii, exact ca in filme…na, mai romantica, visatoare 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!