Contează vârsta?

0
Contează vârsta?
2905250515_722912_freekeyshopping_4

Mereu am judecat în funcție de vârstă. Încerc să nu mai fac asta, însă e ceva ce nu pot controla. Nu știu de ce cred că experiențele prin care am trecut mă fac mai deșteaptă decât un bărbat care are aceeași vârstă cu mine.Acum ceva timp am terminat o relație cu un bărbat de 40 de ani. Mă simțeam protejată, ocrotită, iubită, credeam că îl iubesc și că, fiind mai mare ca mine, m-ar învăța să trec mai ușor prin greutățile vieții.

Greșit!

Nu a fost cu nimic mai deștept ca mine, drept dovadă că eu am putut să pun punct relației, iar el nu. Iar acela de-o seamă cu mine, ei bine, am simțit că nu prea am ce discuta cu el. Nu numai lipsa de comunicare, dar vorbesc aici și de imaturitate, egoism etc.

Ce naiba, chiar nu s-a născut bărbatul potrivit pentru mine?!

Articolul precedent La mare…depărtare
Articolul următor Uneori, e mai bine să pleci
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!