AcasăRoxanaBCuvinte din sufletul meuUneori, e mai bine să pleci

Uneori, e mai bine să pleci

Published on

spot_img
9215251_ditch-the-ashtray_t4fd5b98c
Se întâmpla acum câțiva ani. O relație lungă ce nu trebuia să înceapă niciodată. Însă am suferit de când mă știu după nevoia de a avea pe cineva alături. Astfel că am acceptat acea relație și m-am implicat (sufleteşte şi trupeşte). Certurile erau tot mai dese.

De nenumărate ori, am plâns în fața lui, i-am dat bani pentru țigări pentru că era un pierde-vară, m-am înjosit cerând iertare, deși nu era vina mea, dar la vremea aceea eram prea oarbă, naivă, copilă ca să văd. Însă iată că am avut puterea ca, deodată, să înțeleg că nu există viitor lângă el și am pus piciorul în prag.
Era jumătatea lui iulie. Ne-am certat din nou. N-am mai suportat, am făcut bagajul și am pus mâna pe clanță.

El: Dacă pleci, plecată ești.

 
Am râs amar ca mătrăguna și am trântit ușa în urma mea. Mi-am aruncat bagajul în mașină, am pornit radio-ul, iar Sinatra cânta My way. Și, pentru ca decorul să fie perfect pentru starea mea, s-a pornit o ploaie cu stropi mărunți precum lacrimile care curgeau în timp ce conduceam.
-Mulțumesc, Doamne, am zis ștergându-le. Și mi-am văzut de drum mai departe.
Am întâlnit oameni nepotriviţi. Sau poate eu am fost nepotrivită pentru ei.Când am terminat prima relaţie, care a durat de la 16 până la 22 de ani, mi-a fost teamă să cunosc şi să mă deschid (la propriu şi la figurat) în faţa altui/altor bărbat/bărbaţi. Mereu am crezut că primul va fi şi ultimul. Aşa cum am crezut şi despre următorul. Am înţeles din toate că viaţa nu trebuie planificată. Desigur că încă am în minte ideea de stabilitate, dar ştiu că e bine să las lucrurile să meargă singure, fără a le forţa în vreun fel.Mi s-a spus, adeseori, că nimic nu-i întâmplător… Dar atunci de ce trebuie să mă împiedic? N-ar fi mai bine să am drumul liniştit?Nu am putut rămâne prietenă cu bărbaţii din viaţa mea. Mi-ar fi plăcut, sincer. Nu am rămas cu ei în relaţii bune, pentru că nu au dorit despărţirea. Iar dacă am căzut de comun acord, tot mi-a fost greu să sărut obrazul, ştiind că altădată am sărutat buzele. În plus, e cam greu să faci asta. Chiar dacă nu mai există dragoste. Depinde de situaţie. Important e că am reuşit să văd la timp că nu are rost să continui o relaţie care s-ar fi destrămat oricum.

Ultimele Articole

RECENZIE O fată pe nume Willow

O fată pe nume Willow este o poveste deosebită și, cel mai important, poate...

Lista mea de cărți de 4500 de euro

Lista mea de cărți de 4500 de euro! Am făcut un video pe YouTube...

Book Club by iCarte, iParte

Am ajuns la Ediția cu nr. XXV la Book Club by iCarte, iParte, de...

BOOKS and WINE by iCarte, iParte

Books and Wine este un concept unic în România, care, la fel ca toate...

More like this

Tabara iCarte, iParte: ZIUA 2 – La pas prin Ferma Cobor

A doua zi din Tabăra iCarte, iParte a fost la pas prin Ferma Cobor....

3 mai 1986. Lecții de viață

Nu pot decât să zic un mare Mulțumesc Vieții. Pentru că, dragă Viață, tot...

Cum te schimbă publicarea unei cărți? Te copleșește succesul? :)

Haideți că tare mă amuză și pe mine a doua întrebare din titlu:). Dar...
error: Content is protected !!