Acasă Descopera Cultura generala La mulţi ani, români!

La mulţi ani, români!

0
La mulţi ani, români!
drapelul-national-3-800x500

 

 

Astăzi, 26 iunie, sărbătorim Ziua Drapelului Naţional, unde drapelul României este înălţat pe catarg printr-un ceremonial militar şi religios specific.
Totodată, este doliu naţional şi suntem alături de turiştii români, care au decedat în urma accidentului de pe şoseaua aflată la 30 de km de Podgorica, capitala Republicii Muntenegru. Le doresc rudelor victimelor să treacă cu bine peste această suferinţă…
Articolul precedent FABULĂ: Vaca și boul
Articolul următor Mi-e dor de… suferinţă?
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!