Acasă RoxanaB Cuvinte din sufletul meu Mi-e dor de… suferinţă?

Mi-e dor de… suferinţă?

0
Mi-e dor de… suferinţă?
vecinasigeamuriledelacasa-1397651834

Vorbeam cu o prietenă zilele trecute şi îi spuneam că mi-e dor de cineva. 

Mi-e dor să fiu, din nou, cu cineva. 

Să fiu ţinută în braţe, să fiu alintată… 

Și, parcă, mi-e dor şi de puţină suferinţă. O suferinţă blândă. Nici să mă zvârcolesc în chinuri, nici să mă omoare. Doar aşa, cât să fie dragostea mai plăcută. 

Hai bine, e mult spus suferinţă. Oricum, n-am timp acum de o nouă relaţie. O relaţie necesită timp, atenţie, iar eu nu-mi permit în momentul de faţă. O să vină la timpul potrivit şi dragostea. Sunt un pic ţăcănită, cred! :))

Articolul precedent La mulţi ani, români!
Articolul următor Un beau matin! :)
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!