Un beau matin! :)

1
Un beau matin! :)
semmering-lippizaner-pferde

Azi m-am trezit zâmbind. Zâmbind simplu unei proaspete zile de vară. 

Trag draperia şi las razele soarelui să-mi mângâie faţa. La etajul 10, soarele e ceva mai puternic comparativ cu alte etaje. Dar nu mă deranjează. 

Noaptea privesc stelele, dimineaţa soarele. Îmi dă o stare plăcută. 

Mai stau câteva minuţele, iar melodioara BlackBerry-ului meu îmi dă trezirea ca în fiecare dimineaţă. Mă rotesc în pat, după care merg la duş.

După duş, îmi pieptăn părul cu mişcări line, iar apoi iau ochelarii de vedere de pe masă şi îi pun la ochi. 

Deschid laptopul şi mă apuc de scris. Am nişte piese de puzzle pe care trebuie să le unesc, sper să-mi iasă… E o zi în care am muuult de lucru!

 

Articolul precedent Mi-e dor de… suferinţă?
Articolul următor Viaţa pe un peron
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!