Acasă RoxanaB Cuvinte din sufletul meu LAS Fierbinți de București!

LAS Fierbinți de București!

0
LAS Fierbinți de București!

Pentru prima dată în 5 ani, de când locuiesc aici, am participat la Adunarea Ad-Hoc a blocului 😃. Bineînțeles, fiecare cu ce-l durea: la mine s-a udat tavanul, deși am plătit pentru refacerea terasei (și de aici s-a pornit o întreagă discuție pentru că și la venicii de la parter sau de la etajele 4 ori 7 intră apă… până la urmă încercăm să votăm pentru reabilitare; avem dosarul la primărie de câțiva ani, așa că mai bine ne facem din proprii bani), altcineva că plătește căldura degeaba, pentru că îngheață în casă, s-a mai trezit altu’ că vrea schimbarea tuturor neoanelor etc., că-s foarte multe cereri, dar bani ioc.

Singurul lucru concret pentru care am fost cu toții de acord a fost să anulăm datoria unui nou locatar care a cumpărat apartamentul de curând și s-a trezit că fostul proprietar a lăsat o datorie la bloc. Eu, un pic mai deșteaptă: când am cumpărat apartamentul, am verificat la „sânge” tot! Un leu n-a rămas restant fostul proprietar!

N-am mai apucat să le spun oamenilor că mi-ar plăcea și mie un rastel de biciclete, că nu am balconul atât de mare și mi-e greu să o țin pe Karolina în camera de zi 😅. Acum ceva timp am dat bani pentru camere de luat vederi, în ciuda faptului că avem un lift foarte vechi și se strică tot timpul, deci s-ar fi putut începe de aici. Mi-ar plăcea, de asemenea, ca toate cerințele de mai sus să fie rezolvate, așa că nu am altceva de făcut decât să aștept. Sau să mă mut într-un Residence. Sau, și mai mișto, la curte, că doar am crescut cu pământul și grădina 😅.

Apoi a trecut și nebuna de la etajul opt, cea cu o datorie de câteva mii de euro și care ține în casă nouă pisici și cară bidoane de la tomberon cu sacul, urlând cât o țineau plămânii: „Bă, nenorociților, să-mi bag eu p*la în președintele vostru, că dacă mă votați pe mine vă dădeam și case și tot ce voiați voi!”.

În fine, sigur n-aș vrea să fiu vreodată președinte… Nu de bloc, adică 😅.

Articolul precedent A fost odată ca niciodată…îndrăgosteala pe facebook!
Articolul următor Filmul de weekend: Scufiţa roşie
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!