AcasăRoxanaBCuvinte din sufletul meuLAS Fierbinți de București!

LAS Fierbinți de București!

Published on

spot_img

Pentru prima dată în 5 ani, de când locuiesc aici, am participat la Adunarea Ad-Hoc a blocului 😃. Bineînțeles, fiecare cu ce-l durea: la mine s-a udat tavanul, deși am plătit pentru refacerea terasei (și de aici s-a pornit o întreagă discuție pentru că și la venicii de la parter sau de la etajele 4 ori 7 intră apă… până la urmă încercăm să votăm pentru reabilitare; avem dosarul la primărie de câțiva ani, așa că mai bine ne facem din proprii bani), altcineva că plătește căldura degeaba, pentru că îngheață în casă, s-a mai trezit altu’ că vrea schimbarea tuturor neoanelor etc., că-s foarte multe cereri, dar bani ioc.

Singurul lucru concret pentru care am fost cu toții de acord a fost să anulăm datoria unui nou locatar care a cumpărat apartamentul de curând și s-a trezit că fostul proprietar a lăsat o datorie la bloc. Eu, un pic mai deșteaptă: când am cumpărat apartamentul, am verificat la „sânge” tot! Un leu n-a rămas restant fostul proprietar!

N-am mai apucat să le spun oamenilor că mi-ar plăcea și mie un rastel de biciclete, că nu am balconul atât de mare și mi-e greu să o țin pe Karolina în camera de zi 😅. Acum ceva timp am dat bani pentru camere de luat vederi, în ciuda faptului că avem un lift foarte vechi și se strică tot timpul, deci s-ar fi putut începe de aici. Mi-ar plăcea, de asemenea, ca toate cerințele de mai sus să fie rezolvate, așa că nu am altceva de făcut decât să aștept. Sau să mă mut într-un Residence. Sau, și mai mișto, la curte, că doar am crescut cu pământul și grădina 😅.

Apoi a trecut și nebuna de la etajul opt, cea cu o datorie de câteva mii de euro și care ține în casă nouă pisici și cară bidoane de la tomberon cu sacul, urlând cât o țineau plămânii: „Bă, nenorociților, să-mi bag eu p*la în președintele vostru, că dacă mă votați pe mine vă dădeam și case și tot ce voiați voi!”.

În fine, sigur n-aș vrea să fiu vreodată președinte… Nu de bloc, adică 😅.

Ultimele Articole

RECENZIE O fată pe nume Willow

O fată pe nume Willow este o poveste deosebită și, cel mai important, poate...

Lista mea de cărți de 4500 de euro

Lista mea de cărți de 4500 de euro! Am făcut un video pe YouTube...

Book Club by iCarte, iParte

Am ajuns la Ediția cu nr. XXV la Book Club by iCarte, iParte, de...

BOOKS and WINE by iCarte, iParte

Books and Wine este un concept unic în România, care, la fel ca toate...

More like this

Tabara iCarte, iParte: ZIUA 2 – La pas prin Ferma Cobor

A doua zi din Tabăra iCarte, iParte a fost la pas prin Ferma Cobor....

3 mai 1986. Lecții de viață

Nu pot decât să zic un mare Mulțumesc Vieții. Pentru că, dragă Viață, tot...

Cum te schimbă publicarea unei cărți? Te copleșește succesul? :)

Haideți că tare mă amuză și pe mine a doua întrebare din titlu:). Dar...
error: Content is protected !!