Linie!

0
Linie!
vjqnyr

Toată lumea trage linie la sfârșit de an, nu? Eu n-am prea făcut-o până acum. Ce am realizat în acest 2013?! Buuun, nici nu știu de unde să încep :)))  (râd eu ironic din vârful patului). Păi, în afară de faptul că mi-am demonstrat încă o dată (nu că aș fi vrut asta neapărat) că pot să mă descurc în multe situații și pot să am aproape orice job (presa sportivă chiar e una dintre meseriile pe care nu m-aș fi gândit că voi reuși să o practic în vecii vecilor) și în afara faptului că mi-am amenajat casa după bunul plac (hai că asta e o realizare, să nu mai plătesc chirie și să am confortul care-mi place… cred că mă și pot umfla un pic în pene), n-ar fi prea multe. Eu sunt cam la fel de sensibilă, să zicem că-mi pasă ceva mai puțin de „gura lumii”. Daaar… Am planuri pentru 2014! Cred cu tărie că voi fi mult mai liniștită din punct de vedere profesional, ba chiar și sentimental (hehe, mi-a șoptit mie unul dintre porumbeii care se așează dimineața pe pervaz). Mai mult decât atât, țin să spun că am și un proiect în minte. Dacă sunt un pic mai ambițioasă și mai puțin leneșă, o să-l pun în aplicare. Încă sunt de părere că cei bogați și-au început afacerile cu mulți bani. Nu e și cazul meu, pentru că nu-mi permit să investesc o anumită sumă de bani, dar încerc să fac ceva, pornind de la un hobby :). Într-o vreme, credeam că pot să reușesc în această viață doar cu ajutorul celorlalți, începând de la familie, prieteni, cunoștințe, oameni cu putere. Recunosc și faptul că îmi place să fiu comodă și că obișnuiesc să renunț repede la ceva dacă nu obțin rezultate rapid. Îmi vine în minte o afirmație de-a lui Bernard Shaw (cu asta sunt de acord, restul citatelor pe care le-am găsit, scrise de el de-a lungul vieții, nu prea le înțeleg în totalitate):

„Adevarata bucurie în viață este să împlineşti un scop pe care tu să-l consideri important; să fii mai degraba o forţă a naturii decat un egoist tremurând, plin de noroi, plângăcios și suferind, ce reproșează lumii întregi că nu se străduie să-l facă fericit”.

Hai, 2014, te aştept cu drag că 2013 „fuse şi se duse”!

Articolul precedent Departe ești…
Articolul următor POVESTEA VIEŢII lui Nelson Mandela, The King of Africa
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!