Acasă RoxanaB Cuvinte din sufletul meu Mă doare undeva de bârfe! Îmi iau papuci cu blăniță :)

Mă doare undeva de bârfe! Îmi iau papuci cu blăniță :)

0
Mă doare undeva de bârfe! Îmi iau papuci cu blăniță :)

Am o colegă la serviciu care mă roagă insistent, de câteva zile, să scriu un articol legat de papucii cu blană. Numai că am să o dezamăgesc un pic, pentru că articolul acesta va fi diferit de ce ar fi dorit ea :).

Eu nu pot scrie ceva în numele altcuiva decât dacă ne coincid opiniile. Nu pot scrie că nu mai suport să văd papuci cu blană pe stradă, pentru că mi-e indiferent. Ma sictiresc alte lucruri, nu stau să-mi încarc existența cu ceva ce nu mă interesează. Papucii aceștia cu blană au provocat atât de multe reacții negative, atât de multe discuții în online și în viața de zi cu zi, încât ai impresia că oamenii sunt atât de plictisiți și nu mai au alte subiecte, încât l-au creat pe acesta.

Ok, nici eu nu cred că i-aș purta pe stradă. Ah, dar dacă îmi aduc bine aminte, același lucru l-am spus și despre UGG-uri, acum câțiva ani, când au apărut. Iar mai târziu, mi-am luat trei perechi! De ce? Pentru că țineau de cald și pentru că, ce credeți?, chiar veneau frumos în picior. Sigur, nu sunt feminini nici unii, nici alții (papucii și UGG-urile), însă chiar nu vin urât în picioare :).

Papucii cu blană au apărut de la marii creatori. Degeaba stai și râzi și zici că te scoate din minți o fată care poartă astfel de papuci, pentru că nu i-a creat ea și nici măcar un român. Iată, după cum se vede și în poza de mai sus, chiar și Michael Kors a scos unii îmblăniți.

Prin urmare, pentru că nu-mi displac, am să-mi iau și eu o pereche. De casă. Și de iarnă 😅.

Așa că, draga mea Ana, îmi pare rău că nu am scris un articol pe sufletul tău. Dar te invit să-ți așterni gândurile și să-ți spui toate nemulțumirile și ofurile legate de papucii mei cu blană și ai celorlalte domnițe :).

Articolul precedent Da, mamaie, am să mă mărit!
Articolul următor Filmul de weekend: Human
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!