AcasăEducatieFrumuseteMachiajul perfect pentru noaptea de Revelion

Machiajul perfect pentru noaptea de Revelion

Published on

spot_img

lip-augmentation-in-thailandSunt momente în viaţă când vrem să fim perfecte. Iar machiajul perfect pentru noaptea de Revelion este unul pe care ni-l dorim şi facem tot ce ne stă în putere pentru a fi aşa cum ne place. De aceea, trebuie să avem în vedere mai multe elemente. Începând de la vestimentație până la locația unde se va desfășura petrecerea. Dacă veți merge la un restaurant, machiajul poate să fie mai strident, dar trebuie să aveți grijă să nu o dați in extreme. Dacă aveți de gând să purtați un ruj roșu, ochii nu trebuiesc accentuați foarte mult. Puteți încerca mai multe nuanțe de maro, crem, auriu, cu care să vă realizați un smokey eyes. Ca machiajul să fie complet, nu uitați să adăugați linia de tuș, iar la alegere puteți opta pentru niște gene false sau rimel.

photo-26-11-2016-15-53-24

Mai este și varianta de a opta pentru un ruj nude, roz pudrat care se îmbină foarte bine cu niște ochi mai evidențiați. Pentru a realiza un asemenea machiaj, nu este neapărată nevoie să folosiți negru. Puteți folosi nuanțe de mov, gri, albastru, marsala sau chiar verde. Folosind pe arcadă o culoare neutră, apoi adăugând pe pleoapa culoarea aleasă. Dacă vă place sclipiciul, puteți folosi chiar un pigment.

photo-26-11-2016-15-53-35

 

Dacă aveți de gând să petreceți acasă, puteți aplica un machiaj mai lejer, stil pin-up sau dacă vă doriți un smokey eyes, folosiți niste nuanțe mai șterse, indiferent că sunt mate sau sidefate. Țineți minte că pe arcadă trebuie folosit întotdeauna un fard mat.

photo-26-11-2016-15-53-30

photo-26-11-2016-15-53-39

Machiajul nu trebuie să fie în aceeași nuanță cu rochia, cel mai bine ar fi să alegeți niște nuanțe pe care le-ați mai folosit și vă avantajează. Tenul trebuie să fie luminos și cu un aspect fresh. Pentru a realiza un machiaj complet aveți nevoie de un fond de ten în aceeași nuanță cu pielea, de reținut este să nu folosiți un fond de ten prea inchis, corector, pudră, blush și nelipsitul iluminator. Dacă aveți impresia că sunteți prea palidă, acest aspect se poate ajusta cu un bronzer aplicat pe pomeți, frunte si mandibulă. Putem face și o conturare a feței, ea fiind foarte la modă în ultima vreme. Pentru a face acest „conturing” avem nevoie de 2 nuanțe: un corector cu 1-2 numere mai deschis ca fondul de ten și o combinație între maro și gri. Nu trebuie să confundăm nuanța pentru contur cu bronzerul. Conturul se aplică sub osul pometului iar bronzerul pe pomete. Pentru conturarea feței se pot folosi produse cremoase dar și compacte.

photo-26-11-2016-15-53-48

Nu uitați de sprâncene, sunt foarte importante, mai ales când vine vorba de un machiaj complet ca cel de revelion. Alegeți un creion sau un fard in nuanța părului sau dacă vă doriți să fie mai accentuate, alegeți unul cu maxim una sau două nuanțe mai închise. Dacă aveți părul brunet, să nu folosiți un creion sau un fard negru, acesta dă un aspect nu tocmai natural, folosiți un ciocolatiu.

photo-26-11-2016-15-53-53

În cazul în care nu sunteți foarte pricepută și nu vă machiați des, recomandarea mea ar fi să mai exersați machiajul ales, să nu aveți parte de surprize.

 

 

Ultimele Articole

YARD SALE iCarte, iParte aduce scriitori și expozanți împreună

YARD SALE iCarte, iParte vine la voi în scurt timp, aducând scriitori, cititori și...

RECENZIE O fată pe nume Willow

O fată pe nume Willow este o poveste deosebită și, cel mai important, poate...

Lista mea de cărți de 4500 de euro

Lista mea de cărți de 4500 de euro! Am făcut un video pe YouTube...

Book Club by iCarte, iParte

Am ajuns la Ediția cu nr. XXV la Book Club by iCarte, iParte, de...

More like this

Tabăra de Lectură pentru adulți de la Castelul Sturdza (Miclăușeni, Iași)

Toate taberele iCarte, iParte sunt frumoase, dar cea de la Castelul Sturdza din satul...

Am renunțat la machiaj. O săptămână

Am decis să nu folosesc niciun pic de machiaj timp de o săptămână. Vreau...

Topul meu. Parfumuri pe care nu pot să le uit

Cum spuneam și într-un articol precedent, parfumul este un accesoriu care nu ar trebui...
error: Content is protected !!