Acasă Educatie Frumusete Mâinile trebuie să arate frumos într-un mod curat, nu într-unul colorat

Mâinile trebuie să arate frumos într-un mod curat, nu într-unul colorat

0
Mâinile trebuie să arate frumos într-un mod curat, nu într-unul colorat
sursa foto: bellissimo.ie

Aspectul mâinilor este foarte important în ceea ce privește imaginea unei femei care acordă atenție îngrijirii corporale. Nu este suficient să avem manichiuri perfecte, dichisite, sclipicioase, făcute pe la cine știe ce saloane scumpe. Trebuie să avem grijă și de pielea mâinilor, una foarte solicitată, dar și de unghiile noastre, să le păstrăm sănătoase și pe ele.

Pielea de pe mâini trebuie hrănită mai mult decât credeți, pentru că este o piele pe care noi o solicităm, având în vedere faptul că punem mâinile pe tot felul de lucruri, chiar foarte numeroase. Și tot din acest motiv trebuie să avem grijă ca mâinile noastre să arate curate, mai ales dacă gătim și avem la masă oameni care mănâncă ceea ce gătim. Eu am mai spus că nu aș putea mânca alături de o persoană cu unghiile foarte lungi sau cu unghii false, fix din motive ce țin de igienă. Eu gătesc mult și sunt de părere că este absolut necesar să ai mâini curate atunci când gătești și atunci când mănânci. Fiindcă ne solicităm mâinile foarte mult ele intră în contact cu foarte multe bacterii și nu numai, care le pot degrada. De aceea aspectul urât al unor mâini nu este doar din cauze de solicitare, ci din lipsă de îngrijire și din nepăsare.

Unghiile, pentru a avea un aspect plăcut din toate punctele de vedere, atât estetic, cât și igienic, trebuie să aibă cuticulele tăiate, să fie scurt tăiate ele însele, lăcuite cu un lac transparent, și la ocazii cu cele mai indicate culori de purtat pe unghii, cu care nu ai cum să dai greș vreodată: negru, roșu, nude. Astfel că vei lăsa o impresie bună peste tot, dacă îți vei îngriji mâinile în ceea ce privește pielea lor, dar și structura extremităților lor.

Aa, da! Nu am spus despre cum să hidratezi pielea din acea zonă. Eu utilizez ulei de cocos și pentru acest procedeu, pentru că el hidratează, nu doar îngrașă țesutul. Și, desigur, apa, face foarte bine pielii. Spală-ți mâinile cât se poate de des!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!