Acasă RoxanaB Cuvinte din sufletul meu Mi-au ridicat masina!!…:((

Mi-au ridicat masina!!…:((

0
Mi-au ridicat masina!!…:((

Oamenii sunt răi! Vă povestesc imediat ce mi s-a întâmplat astăzi. Ieri nu am ieşit din casă pentru că a fost vremea asta de stat în casă,  la căldurică, aşa că astăzi, indiferent de cât de frig ar fi fost, tot trebuia să ies.

Cobor frumos, mă duc spre locul unde îmi parcasem maşina, când colo, ia maşina de unde nu-i! Ţin să precizez faptul că locuiesc în Drumul Taberei, unde foarte greu găseşti un loc de parcare dacă nu ai unul deja plătit. Cum eu nu sunt de multă vreme în Bucureşti şi de foarte puţin timp m-am mutat în acest cartier, nu mi-am făcut prea multe griji şi am parcat pe unde am putut. De data aceasta, am parcat în apropierea colţului unei intersecţii şi chiar nu înţelegeam de ce au ridicat-o.

Iau un taxi şi ajung la locul unde se duc maşinile ridicate din  sectorul 6. Aşa că, intru cu tupeu, hotărâtă sa fac contestaţie, însă am tăcut pentru că ei aveau dreptate :(…În biroul in care am intrat, puteai citi, pe un afiş pus în perete, câteva dintre articolele ce fac parte din Regulament. Într-unul din ele se încadra şi motivul pentru care a fost ridicată maşina mea: “Este interzisă staţionarea în mai puţin de 25 m de o intersecţie…”.

Ce mă deranjează foarte tare este faptul că în niciun alt oraş nu se cere atât de mult pentru a-ţi ridica maşina, adică 700 lei (plus amenda de 120 lei, pe care trebuie să o achiţi în 48 de ore).

Nu ştiu, dar oare în afara României e la fel? Nu cred, pentru că la ceilalţi există locuri de parcare! Oricum, e învăţare de minte şi voi fi mai atentă data viitoare!

Şi nu, maşina mea nu este cea din poză. Cred că preţurile sunt mai mari, la o aşa frumuseţe :).

Articolul precedent La casting
Articolul următor Ruleta – hobby sau viciu?!
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!