La casting

Published on

spot_img

În ultima vreme, îmi depun CV-ul cam la toate anunţurile pentru diverse castinguri. De data aceasta, casting pentru actori la Teatrul Odeon. Am depus CV-ul la întâmplare, nu mă aşteptam să mă sune cineva pentru că ştiu că acolo nu angajează actori fără a absolvi o şcoală de profil. Mereu am pornit de la premiza că, indiferent dacă voi fi sau nu selectată, n-am nimic de pierdut din asta.

Însă iată că m-au chemat şi pe mine. Ei, merg  eu acolo, nu ştiam exact unde e, dar am întrebat şi am nimerit. Nu mai fusesem la acest teatru niciodată. E foarte frumos înăuntru, foarte curat. Un hol mare, canapele şi oameni care aşteaptă. Mi-am dat seama că acolo trebuie să aştept si eu. Iese o doamnă simpatică, pe la vreo 37 de ani. Intrăm  o grupă de 6 persoane. Acolo ne-au dat un text, puţin cam ciudat la prima vedere, prin folosirea cuvintelor, dar apoi am realizat că este vorba de o situaţie absolute normală.

Pe scurt, era vorba despre mai multe personaje şi o fabulă, pe care sigur ati auzit-o: “Un şoricel fuge de o pisică; acesta se ascunde sub coada unei vaci. Vaca se balegă, iar şoricelul cade şi el în acea balegă, rămânându-i afară doar codiţa. Pisica o vede, îl trage pe şoricel şi îl mănâncă. Morala este: nu oricine te bagă în căcat îţi vrea răul. Şi nu oricine te scoate din căcat îţi vrea binele.” Trebuia să intrăm în rolul personajelor respective, să spunem o poveste sau o experienţă reală din care să reiasă morala fabulei.

Eu doar am fost unul dintre personaje, nu am fost nevoită să spun nicio poveste, deşi ar fi ceva d epovestit. Eu cred că fiecare din noi a simşit morala acestei fabule pe propria piele, în anumite situaţii. Am fost filmaţi de un operator, iar în 25 de minute s-a terminat tot. Mă bucur că am fost, nu a fost deloc greu, dar nu m-au sunat, deci nu am fost eu aleasă. Era de aşteptat, este un teatru cunoscut şi important, nu angajează pe oricine.

Sursa foto: Ala Menşicov

Ultimele Articole

RECENZIE O fată pe nume Willow

O fată pe nume Willow este o poveste deosebită și, cel mai important, poate...

Lista mea de cărți de 4500 de euro

Lista mea de cărți de 4500 de euro! Am făcut un video pe YouTube...

Book Club by iCarte, iParte

Am ajuns la Ediția cu nr. XXV la Book Club by iCarte, iParte, de...

BOOKS and WINE by iCarte, iParte

Books and Wine este un concept unic în România, care, la fel ca toate...

More like this

Tabara iCarte, iParte: ZIUA 2 – La pas prin Ferma Cobor

A doua zi din Tabăra iCarte, iParte a fost la pas prin Ferma Cobor....

3 mai 1986. Lecții de viață

Nu pot decât să zic un mare Mulțumesc Vieții. Pentru că, dragă Viață, tot...

Cum te schimbă publicarea unei cărți? Te copleșește succesul? :)

Haideți că tare mă amuză și pe mine a doua întrebare din titlu:). Dar...
error: Content is protected !!