Acasă Descopera Cultura generala Ne antrenăm mintea la început de săptămână. Testul de cultură generală pe care trebuie să-l încerci :)

Ne antrenăm mintea la început de săptămână. Testul de cultură generală pe care trebuie să-l încerci :)

0
Ne antrenăm mintea la început de săptămână. Testul de cultură generală pe care trebuie să-l încerci :)

Începem și noi săptămâna aceasta cum se cuvine? Cum altfel decât cu un test marca RoxanaB? 😊 O să vedeți că, după ce îl faceți, o să aveți impresia că zboară ziua aceasta, iar lucrurile vă vor merge din plin. Spuneți-mi dacă întâmpinați probleme. Doar trei sunt un pic mai dificile, în rest… apă de ploaie 😜.

Articolul precedent Filmul de weekend: Everything, everything
Articolul următor Cover story: „Ține minte, bărbații sunt proști”
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!