AcasăArhivaNetflix | Filmul de weekend: Poveste adevărată

Netflix | Filmul de weekend: Poveste adevărată

Published on

spot_img

Am vorbit despre filmul acesta în TOP 5 filme inspirate din cărți în vlogul de mai jos, dar nu am apucat să scriu nimic despre el. Îl recomand din două motive, dar înainte haideți să vă spun puțin despre ce e vorba (stați linișțiți, n-am să dau prea multe spoilere :D).

Aș spune că de la ”Tăcerea mieilor” nu am mai văzut un film care să mă țină așa în suspans cum s-a întâmplat cu acesta. Nu seamănă subiectele, mă refer strict la ce am simțit în timpul filmului. Nu am anticipat finalul, deși mi-a trecut o secundă prin minte că ar putea fi acesta. Mike Finkel este dat afară de la cea mai mare publicație, The New York Times, după ce a mințit cu privire la un articol. M-a frapat gestul jurnalistului și m-a făcut foarte curioasă să aflu ce a fost în mintea lui. Era un reporter bun, avea subiecte bune, scria extraordinar…, ce motive ai avea să minți într-un articol? În același timp, un criminal se folosea de numele lui. Cine e acest om, ce legătură este între cei doi și de ce criminalul l-a ales tocmai pe acest jurnalist? Aflați toate acestea și multe altele în filmul ”Poveste adevărată”. Nu vă întristați că este acțiunea prea lentă, o să vă placă prea tare povestea, că nici n-o să vă dați seama că lucrurile s-au mișcat încet.

De ce recomand?

Spuneam mai sus că recomand ”True story” din două motive. Unul este chiar titlul și anume că vine de la o poveste inspirată din realitate. Îmi plac foarte mult aceste filme, care au la bază o povestea adevărată și sunt curioasă de cum a fost filmul realizat. Iar în ceea ce privește acest film, regizorul a făcut o treabă excelentă. De asemenea, actorii, J.Hill cat si J.Franco, joacă impecabil. Am doilea motiv îl reprezintă subiectul. Poate ar fi primul motiv, dar eu am ales să văd acest film tocmai pentru că văzusem pe Netlix că este bazat pe fapte petrecute din realitate. Este o poveste despre jurnalism, înainte de toate, apoi despre cât de departe poate merge un om. Cu minciuna, cu manipularea, cu… crima.

Ultimele Articole

Ce ochelari mi-am luat cu 3000 RON de la Lensa

Ce ochelari mi-am luat cu 3000 RON de la Lensa, dar și câte perechi,...

SINGLES PARTY: O noapte memorabilă în București

Singles Party, exact așa cum îi spune și numele, este o petrecere concepută pentru...

Cum am petrecut în Tabăra de Lectură de la Sinaia

Încă o Tabără de Lectură specială am avut și la Sinaia, alături de alți...

Books and Wine: O seară de excepție, cu Florin Piersic Jr, Daniel Zărnescu și Marius Neagu

Cea de-a patra ediție a evenimentului Books and Wine, organizată cu succes de iCarte,...

More like this

Books and Wine: O seară de poveste în București

Books and Wine a avut a III-a ediție și ne-a oferit o seară magică,...

Lista mea de cărți de 4500 de euro

Lista mea de cărți de 4500 de euro! Am făcut un video pe YouTube...

Tabara iCarte, iParte ZIUA 3 – Satul Cobor

Iată-ne ajunși în ultima zi din Tabăra iCarte, cea în care ne-am împărțit între...
error: Content is protected !!