Fata cu carti
Fata cu carti

Poate nu toate lecturile din programa școlară au fost necesare, însă au fost obligatorii. N-aș putea spune la ce vă ajută să știți când s-a născut Ion Creangă sau toate poeziile lui Tudor Arghezi ori ale lui George Coșbuc. Acest test de cultură generală v-ar putea împrospăta memoria sau v-ar putea aduce informații noi în cultura voastră (pentru că nu pe toate le-am întâlnit în școală). 

“Nu aștepta; momentul nu va fi niciodată “perfect”. Pornește chiar de unde ești acum și ajută-te de toate instrumentele pe care le ai la dispoziție, iar pe masură ce înaintezi vei găsi și instrumente mai bune”. (George Herbert – poet, orator si preot al Bisericii Anglicane)

DISTRIBUIȚI
Roxana B
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

LĂSAȚI UN MESAJ