AcasăCartiCarti dezvoltare personalaNu azi, nu mâine, nu poimâine! Acum!

Nu azi, nu mâine, nu poimâine! Acum!

Published on

spot_img

Mereu am spus despre mine că nu sunt omul momentului şi că nu îmi place să trăiesc clipă. Din păcate, am realizat abia acum că mă refeream la o singură idée, aceea a relaţiilor. Nu sunt pe repede înainte şi nu îmi place să mă grăbesc. Dar, la modul general, am realizat şi eu, în sfârşit, că momentul asta este cel mai important. Nu ştii ce şi cum va fi peste o ora sau mâine la aceeaşi ora.

Cum am realizat? Când am plecat ultima dată de la mama, am pupat-o, am strâns-o tare, tare, cum îmi place mie, i-am zis că o iubesc şi am pornit spre Bucureşti. Pe drum, mi-a încolţit ideea că ar putea fi ultima dată când o văd. Instant mi-am şters-o din minte, pentru că e mult prea greu de digerat, dar am rămas cu esenţă. O să fac ce nu am făcut până acum şi o să mă bucur la maximum de fiecare clipă pe care o petrec cu ai mei, dragii mei. O să spun tot ceea ce simt, toate lucrurile drăguţe pe care le gândesc şi le trăiesc datorită lor, mamei, fraţilor, prietenilor mei…toţi cei care îmi sunt alături. Fiecare moment ar putea fi ultimul pentru fiecare dintre noi. Nu trebuie să ne întristăm sau să intrăm în depresie din cauza asta. E firesc să trăim aşa. Important este cum alegem să trăim şi cum fructificăm fiecare moment. E trist pentru mine că, abia la 30 de ani am învăţat să mă bucur şi să mulţumesc pentru ce trăiesc şi ce am;şi să împărtăşesc mai departe.

Când a murit bunica, pe alocuri, am fost împăcată. Cu trei săptămâni înainte de nefericitul eveniment, înainte să pornesc spre Bucureşti, am fost să o văd. Am luat-o în braţe, am pupat-o pe frunte, i-am sărutat mâinile muncite, i-am spus că o iubesc (nu îi spusesem niciodată până atunci) şi i-am mulţumit pentru tot, cu ochii inundaţi de lacrimi. Mi-a răspuns că ne iubeşte pe toţi la fel… Mi s-au înmuiat picioarele, nu ştiu cum am condus până acasă. Dar am fost mulţumită şi bucuroasă că am spus la timp tot ceea ce simţeam. Nu aş mai fi avut ocazia, dacă nu o făceam atunci. De aceea zic: Nu azi, nu mâine, nu poimâine! Acum! Iubiţi, exprimaţi-vă trăirile, sentimentele, oricare ar fi acelea, faceţi surprize, redaţi zâmbete, chiar şi lacrimi, dacă sunt de fericire. Asta este adevărată bucurie! Nu haine, nu parfumuri, nu bani şi nici statut social!

Ultimele Articole

RECENZIE O fată pe nume Willow

O fată pe nume Willow este o poveste deosebită și, cel mai important, poate...

Lista mea de cărți de 4500 de euro

Lista mea de cărți de 4500 de euro! Am făcut un video pe YouTube...

Book Club by iCarte, iParte

Am ajuns la Ediția cu nr. XXV la Book Club by iCarte, iParte, de...

BOOKS and WINE by iCarte, iParte

Books and Wine este un concept unic în România, care, la fel ca toate...

More like this

Tabara iCarte, iParte ZIUA 3 – Satul Cobor

Iată-ne ajunși în ultima zi din Tabăra iCarte, cea în care ne-am împărțit între...

Tabara iCarte, iParte: ZIUA 2 – La pas prin Ferma Cobor

A doua zi din Tabăra iCarte, iParte a fost la pas prin Ferma Cobor....

Testul de luni: Să începem săptămâna cu 10/10!

Nu este un test dificil, deci n-o să vă dea bătăi de cap. Indiferent...
error: Content is protected !!