Acasă Lifestyle Nu mă visez în rochie de mireasă, dar visez luna de miere în Bora-Bora! Raiul pe pământ!

Nu mă visez în rochie de mireasă, dar visez luna de miere în Bora-Bora! Raiul pe pământ!

0
Nu mă visez în rochie de mireasă, dar visez luna de miere în Bora-Bora! Raiul pe pământ!

Cele mai multe dintre femei, printre care și eu, și-au imaginat, cu siguranță, cam cum ar arăta nunta lor, rochia de mireasă, locația, aranjamentele și evenimentul în sine. Eu nu mă mai văd în rochia de mireasă, mă văd direct în luna de miere în Bora-Bora.

Nu puține sunt locurile pe care le-am văzut în lumea asta, și romantice, și mai puțin comerciale, și cu tradiție, și mai noi…dar marele vis rămâne această minunăție de insulă pe care am descoperit-o doar în recenzii și fotografii. Mi-a fost de ajuns.

E posibil ca Bora Bora să fie, de fapt, Paradisul pe Pamant! Este un loc magic, incredibil de frumos, încărcat de mistere, legende și romantism așa cum spun cei care au fost acolo. E Paradisul de pe Pamant pe care trebuie să îl vedem în realitate, măcar o dată în viață!
Bora Bora este o insulă vulcanică, din Polinezia Franceză, înconjurată de o lagună și de o barieră de corali. Este una dintre cele mai cunoscute destinatii turistice de lux din lume. În prezent, economia insulei, cu puțin peste 8.000 de locuitori, fiind bazată aproape în întregime pe turism.

Bora Bora este, de fapt, un complex de mici insuliţe, formate de-a lungul unei bariere de corali din jurul insulei principale. În principal, este destinaţia preferată pentru luna de miere, însă şi o vizită cu familia va fi o experienţă unică. Tocmai de aceea, nu știu dacă voi îmbrăca vreodată rochia de mireasă, dar știu sigur că voi ajunge acolo, măcar o dată în viață, în luna de miere, inventată sau nu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!