Acasă Carti Carti dezvoltare personala Nu refuza o partidă de sex pentru că partenerul tău nu este bun la pat. Spune-i ce vrei!

Nu refuza o partidă de sex pentru că partenerul tău nu este bun la pat. Spune-i ce vrei!

0
Nu refuza o partidă de sex pentru că partenerul tău nu este bun la pat. Spune-i ce vrei!
sursa foto: thenypost.files.wordpress.com

Dacă alegi să spui că te doare capul atunci când partenerul tău are poftă de sex și îți propune o partidă, să știi că e o scuză care te face și pe tine să ai de suferit, nu doar pe el, ba chiar legătura dintre voi, pentru că sexul este foarte important într-o relație.

Este foarte eficient să comunici, atât în timpul sexului, cât și în afara momentelor intime, pentru că este important să te simți liniștită, relaxată și dezinhibată atunci când ești goală, pe pat, în fața iubitului sau soțului tău, iar comunicarea ajută foarte mult la evoluția sentimentelor și a relației, per total.

Sexul leagă oamenii, iar un partener cu care te potrivești sexual este un dar pe care trebuie să-l prețuiești și alături de care trebuie să ajungi să te destinzi. Sexul într-o relație nu trebuie să fie un tabu și nici o obligație. Trebuie să fie plăcere, să-ți dorești să fii un tot contopit cu cel pe care îl iubești. Sexul înseamnă plăcere la un nivel înalt. Sexul este un subiect ce trebuie verbalizat într-o relație solidă. Trebuie să îi spui ce îți place și ce nu, să îi ceri, să îl întrebi, să îi oferi și tu plăcere.

Nu căuta scuze ca să nu faci sex

Dacă tu consideri că partenerul tău nu este bun la pat, spune-i, dar nu într-un mod jignitor, ci într-unul constructiv, eventual făcând glume, într-un mod relaxat, și găsiți împreună starea de echilibru care să vă satisfacă pe amândoi. Dictează-i ritmul sau șoptește-i la ureche să facă ceva ce vrei atunci, de pildă „Sărută-mi sânii!”, o să capete mai multa încredere în el și o să-i placă să comunici cu el. Cui nu i-ar plăcea să aibă parte de cuvinte blânde care ajută la împlinirea plăcerii supreme în pat?

Dacă vei comunica cu partenerul tău, iar partidele de sex se vor îmbunătăți în urma micilor ponturi date reciproc, sunt sigură că nu vei mai găsi pretexte data viitoare când îți va cere o seară intimă. Sexul e frumos, de ce să-l evităm?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!