Acasă TOP Top cinci melodii românești de succes

Top cinci melodii românești de succes

0
Top cinci melodii românești de succes
Sursa foto: teotrandafir.com

Muzica ne face să vibrăm altfel, ne influențează foarte mult și de foarte multe ori apelăm la ea pentru a ne schimba starea sau a ne face să uităm de ceva anume. Gusturile, în materie de muzică, diferă foarte mult și sunt de părere că este o alegere a unei persoane care nu trebuie judecată în funcție de acest detaliu.

Sunt lipsită de prejudecăți atunci când vine vorba despre genurile muzicale, așadar poate să mă atragă o melodie clasică sau tradițională la fel de mult ca una rock sau hip-hop. Astăzi voi face un top 5 al preferințelor mele în materie de muzică românească.

  1. Pe primul loc în topul preferințelor mele se află o melodie ca un imn, o melodie devenită un hit al tuturor timpurilor. „Vino pentru totdeauna”, de la formația Iris, este o piesă despre regăsire, un cuvânt care mă fascinează.
  2. „Mai frumoasă”, cântată de mult regretata Laura Stoica, se plasează pe locul doi în acest clasament, fiind o piesă despre admirație, respect și iubire ridicată la un rang elitist.
  3. Florin Chilian, un tip de care mie îmi place la nebunie, a reușit să îmi câștige o mare admirație pentru melodia „Zece”, o melodie cu un impact pozitiv, care transmite o energie bună.
  4. Trec la un ritm și niște versuri puțin mai triste, la o piesă despre iubire neîmplinită, interpretată de inegalabila Mădălina Manole, ”Tu n-ai avut curaj”, o piesă foarte emoționantă.
  5. Un cântec foarte frumos, despre încurajare, despre perseverență, cu niște ritmuri foarte pozitive, ocupă locul al cincilea în micul meu clasament. Este vorba despre piesa „Așa, și?” a trupei Vunk.

Sunt de părere că oamenii nu trebuie judecați după muzica pe care o ascultă. Eu vă recomand cu căldură aceste piese minunate, cântate de artiști români. Merită ascultate pentru că limba română este o limbă foarte frumoasă!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!