Acasă Sanatate Educatie sexuala O partidă reușită de sex va avea întotdeauna și postludiu :)

O partidă reușită de sex va avea întotdeauna și postludiu :)

0
O partidă reușită de sex va avea întotdeauna și postludiu :)

Indiferent că faci dragoste sau sex, este foarte important preludiul. Nu cred că există femeie care doar își desface picioarele, și-o trage nebunește cu partenerul respectiv, apoi se îmbracă și pleacă, sau invers, îl trimite pe el acasă. Mă rog, există, dar în alte situații, care n-au legătură cu articolul acesta. Iubit, prieten, soț, amant, indiferent ce rol joacă partenerul respectiv, nu-i permite să-și facă treaba și atât. Nu-l lăsa să se grăbească. Dacă o face, ei bine, cred că îi lipsesc, cu desăvârșire, inteligența emoțională și altele.

De ce ne place postludiul?

Pentru că e frumos să fii ținută în brațe și după. Pentru că este minunat să te săruți și după. Pentru că e adorabil să adormi în aceleași brațe care te lipeau de perete și să fii mângâiată cu aceleași palme care te strângeau de păr. Pentru ca mai apoi să o iei de la capăt cu ceea ce îți face plăcere :).

Dacă imediat după sex, omul se ridică spunând că vrea să meargă la duș, pe motiv că a transpirat, e un idiot. Mai stai câteva minute acolo, că transpirat erai și în timp ce erai cu „dânsa-ntr-nsa”, nu? 🙂

Dacă se ridică pe motiv că vrea să-și fumeze binecunoscuta țigară de după, iar e un idiot. Se fumează împreună, dă și tu ești fumătoare. Iar dacă nu ești, îi ții companie. Și nu vă luați telefoanele să vedeți ce se mai debitează pe Facebook, că e timp și mâine pentru asta.

Dacă după duș și după țigară, spune că merge și el acasă, că eventual vă vedeți mâine, chiar e cel mai mare idiot. Mă rog, exceptând cazurile în care chiar îți dorești tu asta și îi dai de înțeles că e cazul să-și miște fundul de pe canapeaua ta.

În altă ordine de idei, nu există o anumită durată a unei partide de sex. Pentru că partida se încheie în momentul în care te duci la culcare. În timp ce bărbatul se poate mulțumi cu un orgasm, iar apoi să adoarmă liniștit, la femeie este altfel. Ei îi place excitarea lentă. Care excitare duce la orgasm. Care orgasm conduce la o energie sporită și la dorința de alte orgasme. Deci nup, dacă partenerul îți adoarme imediat… nu-i a bună. Pentru ca o partidă reușită de sex va avea întotdeauna și postludiu :).

Articolul precedent Cum am scăpat de dependența de machiaj
Articolul următor Câte ceva despre relația tată-fiică
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!