Acasă RoxanaB Cuvinte din sufletul meu Priveşte-i ochii şi buzele. Nu sânii, nu picioarele.

Priveşte-i ochii şi buzele. Nu sânii, nu picioarele.

6
Priveşte-i ochii şi buzele. Nu sânii, nu picioarele.

bridal-styling-hair-and-make-up

Un bărbat inteligent la asta se uită prima dată. La ochi. Nu la sâni, nu la fund, nu la picioare. Sigur, şi cele două îşi au, să zic aşa, rostul lor. Şi dacă o femeie e înzestrată cu forme frumoase, cu atât mai mult. Ştiţi, însă, că frumuseţea exterioară este trecătoare. Corpul suferă schimbări odată cu trecerea anilor. Dar ochii… Ochii şi buzele îşi păstrează forma toată viaţa.

Când faci cunoştinţă îi priveşti, întâi şi întâi, ochii (sigur, nu vorbesc aici despre bădărani şi misogini). Apoi, gura. Cum îşi întredeschide buzele senzuale şi sexi pentru fiecare cuvinţel pe care îl scoate. Şi reuşeşte, astfel, să-ţi încânte privirea şi să-ţi fure inima, devenind prizonierul ei.

Eleganţa şi fineţea nu stau în a-şi scoate sânii şi posteriorul la înaintare. Ci prin felul în care vorbeşte, prin ceea ce spune, prin tot ceea ce este ca femeie.

Priveşte-i ochii şi ai să înţelegi multe de la început. Ochii spun poveşti. Poţi citi în ochii unei femei mai multe decât ţi-ar spune ea însăşi. Nu degeaba se pune că ochii sunt oglinda sufletului.

Şi nu te speria dacă simţi că te rătăceşti pentru câteva momente în ochii ei. Asta se numeşte artă. E lucru mare ca o femeie să ştie să-şi folosească ochii şi buzele în aşa manieră încât să te facă să te pierzi…

Articolul precedent Citatul zilei
Articolul următor Am 30 de ani şi nu vreau să mă mărit… încă. Problemă?!
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

6 COMENTARII

  1. Domnul meu are o vorba pe care mi.a spus.o la un moment dat dupa ce am inceput sa fim impreuna: ca ma citeste ca doctorul la raze. Initial m.am gandit ca sunt eu prea transparenta, dupa care mi.am dat seama ca e o calitate a lui si, asa cum ai spus si tu, e o arta. E mare lucru ca un barbat sa o stapaneasca, dar cred ca numai aceluia care te iubeste cu adevarat ii este data.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!