Acasă Arhiva Ofertele fantastice de marți. Discount 50% pe Elefant, reduceri masive și pe Libris!

Ofertele fantastice de marți. Discount 50% pe Elefant, reduceri masive și pe Libris!

0
Ofertele fantastice de marți. Discount 50% pe Elefant, reduceri masive și pe Libris!
Roxana Branisteanu reduceri carti marti

Nu e weekend, nu e sărbătoare, nu e nimic special în această zi de 7 aprilie. Cu toate acestea, librăriile online ne-au pregătit surprize majore. 

Spre exemplu, Elefant a relansat promoția BOOKS50. Știm deja cum funcționează această promoție: orice comandă mai mare de 99,99 RON are o reducere de 50% dacă folosim acel cod în momentul când o plasăm.

 VEZI AICI REDUCERILE DE MARȚI PE ELEFANT 

Libris are o mulțime de reduceri, în funcție de editurile pe care le selectăm. La ART avem 2+1 gratis, la RAO și NEMIRA avem minimum 25% reducere, în timp ce la celebra serie Top 10 de la POLIROM avem reduceri de 20%. Iar aici v-am prezentat doar o parte din ofertele Libris, pe restul le puteți găsi accesând link-ul de mai jos.

 VEZI AICI REDUCERILE DE MARȚI PE LIBRIS 

Cărturești are o promoție interesantă la rândul său: 20% reducere la toate produsele din ofertă made in RO. Nu sunt incluse aici doar cărțile, ci orice produse sau obiecte care se află pe stocul Cărturești.

 VEZI AICI REDUCERILE DE MARȚI PE CĂRTUREȘTI 

Spor la cumpărături!

Articolul precedent SuperOfertele de luni. Elefant și Cărturești au 2+1 gratis. Ce reduceri sunt pe Libris
Articolul următor RECENZIE Tiamel – Legenda ultimului Craniu de Cristal, de Adrian Hulber
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!