Roxana Branisteanu reduceri carti luni
Roxana Branisteanu reduceri carti luni

Săptămâna aceasta începe cât se poate de bine pentru pasionații de lectură, cu două oferte pe care majoritatea le apreciază. 

După mai bine de cinci zile fără oferte interesante pe site-ul său, Elefant vine azi cu 2+1 gratis pentru o mulțime de cărți. Știm deja că această ofertă atrage atenția multurora dintre noi, așa că v-am lăsat mai jos un link care duce direct spre această categorie.

 VEZI AICI REDUCERILE DE LUNI PE ELEFANT 

Această ofertă este disponibilă în continuare și pe site-ul Cărturești, campania poartă denumirea de Târgul Online de Carte, iar oricine va cumpăra trei cărți din categoria respectivă, va plăti doar două, una fiind gratis.

 VEZI AICI REDUCERILE DE LUNI PE CĂRTUREȘTI 

Nu am văzut nimic interesant momentan pe Libris. Dar puteți arunca o nouă privire pe categoria SuperReduceri, unde găsim titlurile cu cele mai mari reduceri disponibile pe site-ul acestei librării online.

 VEZI AICI REDUCERILE DE LUNI PE LIBRIS 

Spor la cumpărături!

Roxana B
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here