Acasă Arhiva Ce reduceri sunt joi. Libris are cea mai bună ofertă pentru copii și tineret

Ce reduceri sunt joi. Libris are cea mai bună ofertă pentru copii și tineret

0
Ce reduceri sunt joi. Libris are cea mai bună ofertă pentru copii și tineret
Roxana Branisteanu reduceri carti joi

Am căutat atent ofertele librăriilor online pentru joi, dar trebuie să fiu sinceră cu voi: nu am găsit mai nimic. Elefant și Cărturești se „păstrează” pentru weekend, în timp ce Libris încearcă să atragă astăzi publicul tânăr. 

Libris este singura librărie online care vine cu ceva nou pentru joi. Aici este serbată Ziua Internațională a Cărții pentru copii și tineret, cu reduceri semnificative pentru majoritatea titlurilor încadrate în aceste categorii de vârstă.

 VEZI AICI REDUCERILE DE MIERCURI PE LIBRIS 

Elefant nu a modificat nimic în oferta sa față de miercuri, Zilele Shoppingului Digital continuând și joi, cu reduceri relativ mici pentru pasionații de cărți.

 VEZI AICI REDUCERILE DE MIERCURI PE ELEFANT 

Pe Cărturești văd în continuare disponibilă oferta Târgul Online de Carte. După cum v-am menționat și ieri, este vorba despre o promoție clasică, 2+1 gratis. Dacă nu ați făcut-o deja, puteți arunca o privire pe titlurile care se încadrează în această ofertă.

 VEZI AICI REDUCERILE DE MIERCURI PE CĂRTUREȘTI 

Librăria Delfin este cea mai sărăcăcioasă la nivel de oferte. Nu am descoperit nimic nou în oferta sa. Desigur, așa cum am scris și ieri, există categoria Promoții, unde putem vedea toate titlurile aflate la reducere.

 VEZI AICI REDUCERILE DE MIERCURI PE DELFIN 

Spor la cumpărături!

Articolul precedent Reduceri la cărți pentru azi. Cărturești are 2+1 gratis la 10.000 de titluri
Articolul următor SuperOfertele de luni. Elefant și Cărturești au 2+1 gratis. Ce reduceri sunt pe Libris
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!